Otestuj a opytaj sa Luba, ci neplanuju do predajne jeden kus vodneho chladenia, aby si mohol otestovat aj to. Ma zaujima, co je to za srandicku, ci sa oplati si radsej jedno vyrobit a tak.
Printable View
Otestuj a opytaj sa Luba, ci neplanuju do predajne jeden kus vodneho chladenia, aby si mohol otestovat aj to. Ma zaujima, co je to za srandicku, ci sa oplati si radsej jedno vyrobit a tak.
JA uz cakam na vodnika...od Cernobyla...len neviem si sa po nim zem prepadla alebo co...neozyva sa..uz ma to zacina pomaly ale isto znervoznovat a to viem cakat dost dlho. Skusim sa spytat..
dobra sprava - coolermastery s v imperiu za 180 (zeby marsoftkonkurencia?)
este lepsia sprava - v Marsofte su uz za 159 :-)
Hosi, kde maj nejlevnejsi modre svitici vetraky???
dnes som pozeral na stranke www.imperio.sk a ten modry vetrak tam stoji len 400 Sk.Trochu vela. ??? :-(
Vetraky su uz pomaly prezitok, vodnik rulez. (Aj ked tam obcas treba vetrak ale staci tichy)Citace:
Původně odeslal cd-mann
A ty mas vodnika???Citace:
Původně odeslal Quillin
jo ja taky koukal jak blazen ze stojej 400 SK!!!!
tych 400 Sk je fakt moc.
Ale v cenniku ktory som si stiahol je za 180 Sk a za 400 Sk tam maju ale ten je tusim štvor farebný.
Nie, ale uz sa pomaly chystam ;DCitace:
Původně odeslal cd-mann
Aj ja sa pomaly chystam na vodnika.
Davam to pomaly dokopy.
Ja chcem ten vetrak kvoly osvetleniu case.
Tak to si viem predstavit aj lacnejsie a tichsie osvetlenie. Napr 4 LEDky a hotovo.Citace:
Původně odeslal cd-mann
Ja uz mam v case styri cervene ledky.Ale chcel som to trochu skombinovat s modrym vetrakom.
Ale asi to spravym tak ze dameste dalsie styri cervene ledky a spravym si modro svietace Molex konektory. Uz som som to skusal na jednom je to fakt super.
Aj ja sa uz pomali chistam na vodnika len nemam na to vobec ziaden cas kvoli uzavierkam v skole