NEVIS O TOM BUGU NECO PRESNEJSIHO , TREBA JAK SE HO ZBAVIT, CI NEJAKY OVLAADAC....Citace:
Původně odeslal Semik
Printable View
NEVIS O TOM BUGU NECO PRESNEJSIHO , TREBA JAK SE HO ZBAVIT, CI NEJAKY OVLAADAC....Citace:
Původně odeslal Semik
Tu je cela tematika okolo GF 4 TI Anisotropic Filtering Bugu rozobrana do detailov :
http://www.3dcenter.de/artikel/2002/10-01_a.php
Ale vyzera to byt problem Hrdw... tak neviem ci v tom daco pomoze. ???
English pls ! :-)Citace:
Původně odeslal Semik
Sorac..Citace:
Původně odeslal Slayer(CZ)
Mno o inom neviem..... skus snad google :| ten mozno najde daco ine.....
Honzíku, to nevíš, že deutsch je ein Weldsprache....Citace:
houby zazracnej system, mam ATInu :), vy snad vubec nectete co pisu...na ATI je ten propad vykonu s AF daleko mensi nez u GF4Ti4200 a kort v nejnovejsich hrach, to ze si nekdo zapne 8x AF v Counterovi je fakt k smichu ;D A jinak mel jsem predtim v kompu skoro rok GF4Ti4200 tak se me nesnazne namluvit, ze vim houby jak to na ni bezi...kupoval jsem tu R9100 do bratrova compa, ale potom co jsem ji vyzkousel u me, tak jsem si ji nechal, protoze je proste lepsi nez GF4Ti4200(vykonove je to sice jinak, ale...) :)Citace:
BTW: trebe i takovy Halen hraje UT2003 s 16x aniso, a muze ho takhle hrat kazdy kdo ma aspon R8500le(9100) a vykonejsi .)
Ono je to takto : Ati ma inteligentnu technologiu na AFku...(filtru je len urcite textu... a to tie co potrebuje.Citace:
Původně odeslal Tom
Ale ked si na Ati 8500-9100 zapnes AA napr 4x je to strasný zrut výkonu a to len preto, ze poutiva obstarozny SUPERSAMLPING (technologia z doby GF2...)
Naproti tomu Nvidia ma u AF starsiu technologiu. (filtruje poctivo vsedko. a 8X u Nvidie sa technologicky naozaj vyrovna 16X u Ati)
ALe u AA Nvidia vyuziva pokrocilejsi MULTISAMLING....ktory nezere tolko vykonu...ale je tiez nepeknejsi.
Takze kazda strana ma svoje + :D
Semik: Sice tady krasnes basnis o Nvidii AA 4x, ale kde se da v nejnovejsich hrach dnes vyuzit? NIKDE!!! Vykon klesne jako svin dolu, za to u ATI je 16x AF dobre pouzitelne....a pro me je daleko lepsi AF nez AA, kort kdyz se hraje v slusnem rozliseni 1024x768 a vys(zalezi taky na monousy .))...
Mno ja som len prrovnal technologie. Ze AA v novych hrach nevyuzijem :wink:
Nebud smiesny na svete niesu len Doomovky ;D ( ale ked sme pri nich tak 2xAA v U2 nerobi problemiky 8-) )
Problemi nerobi, ale ani ziadne odstranenie zubatosti sa v podstate nekona (az od 4xAA a to je potom cukatura):-(Citace:
Původně odeslal Semik
Tim chces rict,ze treba 2xAA nic nedela,jo??Citace:
Původně odeslal dexterav
Co takhle místo planých řečí sem dát nějaký minimální počty Fraps třeba na IL-2 v excelent detailech 1024x768/32 + nastavení GF4 8*AF a 4*3sD(nebo tak nějak) AA + zvuk EAX (8chanel) na 5.1 bednách ve Wide modu?
Já mam na sestavě dole s taktnutou GF na 320/720 min.počet fraps= 34. 8-)
A kolik vy?
Kdyz uz sme u FRAPSU,zkouseli ste to negdy spustit s 3D MARKEM???JA to udelal,naka odchylka tam byla a mel sem i min bodu,ale to bylo jeste s Radeonem......ale du to zkusit znova ;D
Tak kolik Radeonáři :wink: ?
Len tu tí co mate tie radeony 9000(pro) a 9100 nemachrujte. Mozete ich taktovat kolko chcete ale shit ostane vzdy shitom. Este tie 950(pro)a 9700(pro) su dobre ale tie ostatne dole su onicom. Co je na tomze mas 16x Anizo filtrovanie .Len sa z toho neposer. Buhví jaku tu kvalitu filtrovania naozaj. Ta ti 4200 a 4600 je aj tak 100x lepsia jak tie vase 9000 a 9100 dreky.
NO :-)Citace:
Původně odeslal eXcalibur
Kolik mas v 3D MARKU na ty tvy sestave,jestli ji doopravdy mas???
3D Mark 2001SE : 18465 bodov
3D Mark 2003 : 7065 bodov
Myslim ze kombinace AMDxMSIxGeforce FX hovori za vseCitace:
To myslis jak ;DCitace:
Původně odeslal Pavlis
hele pretaktuj si tu tvoji g4 MX 440 a nehluc :) 4200 je stokrat lepsi ? mozna ale obraz stoji za hovn.oCitace:
jinak proc mas desku od MSI ;D
Vtip je v tom ze AA vo verzii Quincunx prinasa kvalitu 4xAA za cenu vykonu 2xAA co bohate staci nie :wink: ;DCitace:
Původně odeslal dexterav
Já používám AA4XS a nijak velky pokles vykonu jsem nepoznal jen při extrémních situacích :)
hmm a skusal si napr betu Doom3 ;D (alebo aspon Unreal2 ??? )Citace:
Původně odeslal Hidden.Death
Zkoušel jsem Unreal 2 tam to bylo poznat. DOOMA 3 nemam, ale treba ve hre Splinter Cell, ktera má podle mě pěknou grafiku tak tam se pokles vykonu viditelne nekonal.