2 NOD: Prípadne ešte aké iné RAM-ky by si mi odporučil do tej dosky? Neviem, či zoženiem TwinMosy, tak by som kúpil dačo iné. Neplánujem v najbližšej dobe nejako brutálne taktovať :-)
Printable View
2 NOD: Prípadne ešte aké iné RAM-ky by si mi odporučil do tej dosky? Neviem, či zoženiem TwinMosy, tak by som kúpil dačo iné. Neplánujem v najbližšej dobe nejako brutálne taktovať :-)
Tak si kúp tie Apacery tie by mali ísť pomerne dobre ale len cl2
No keď nezoženiem TwinMosy, tak si predsa asi kúpim Apacery. Obzeral som si zoznam podporovaných RAMiek pre túto dosku, ale 400 MHz DDRAMy Apacer 512 MB tam neboli. Tak som zvedavý, ako sa im bude dariť v doske :-)
Dávaj bacha na tie APACERY môžu to byť aj cl3. :!:
Tak to som si všimol v jednom cenníku, že ponúkajú len 400 MHz Apacery CL3. Neviem, či by nebolo lepšie kúpiť 333MHz Apacery s CL2 (alebo CL 2,5 ?). ???
Samo že sú lepšie 333 cl 2 ako 400 cl3.Tie 333 by mali ísť bez problémov na 400 min. na cl2,5.
Vďaka za radu :-) Tie 333 MHz Apacerky sú ešte aj trošku lacnejšie, tak aspoň trochu ušetrím :idea:
2 NOD: A ako si spokojný so svojou doskou?
Je to dosť dobrá doska ale dnes by som buď počkal na KT 600 alebo by som kúpil KT400A.Ale mál som ju tu na fóre ako jeden z prvých a nemal som s ňou ani jediný problém.
Ešte jedna dôležitá vec: je možné na tej doske meniť voltáž procesora z BIOSu, alebo si BIOS musím modifikovať? ???
Je to možné ale len +5%,+7.5% a 10% to bohate staci
No ja chcem skusit zohnat tu s KT400A - ked dostanu do IMPERKA...otestujem. Tiez chcem sfuknut EPoX 8RDA3+ uvidime ako dopadne.
K tym APACEROM - treba pozerat dobre...su s roznymi čipmi a tiež od CL2 az po CL3 - tak pozor.
2 NOD: Tak to by mohlo stačiť. To len keby mi náhodou trebalo trošku stabilizovať procák, ak by som ho pretaktoval.
2 Gabo: Myslíš, že bude veľký rozdiel medzi KT400 a KT400A? Podľa mňa len zlepšia podporu pre 400 MHz RAM-ky :eek: A čo sa týka tých APACERiek, tak budem dávať bacha, čo kupujem. Sú nejako zvláštne označené (CL2 a CL3)? ???
Tak ako vlastne rozlíšim RAM-ky CL2 od CL2,5, príp. CL3?
Nebol by som veľmi rád, ak by som kúpil CL3 namiesto CL2 :-o
Jestli myslis pri kupovani, tak mas dve moznosti...bud si to na te pameti precti, nebo kdyz to tam neni musis verit prodejci. Tezko si budes pamatovat ze MPCB63S-68KX2 Kingmax 256MB je modul s CL2 ;-) Kazdopadne bys doma zjistil co a jak.Citace:
Původně odeslal daggy
OK, ďakujem všetkým, ktorí prispeli, za ich rady. Veľmi ste mi pomohli pri výbere :-) Už mám jasnú predstavu, čo potrebujem do kompíka, aby šľapal trochu lepšie :lol: Thanx! :-)
A ešte jedna vec - mám 250 W zdroj :? Budú problémy?! :evil:
pokud jde o ty ramky ja ma ve sve ga-7va PQIcka 333 MHz ale jely naprosto bezxybne i na 400!!
2 maxr: A s akým CL máš tie PQI?
Síce nepatrí to tu, ale čo poviete na dosku EPOX 8RDA+ ? Nebola by to lepšia varianta?