Ne,tak ani tohle nepomohlo,prostě se to nehne nad 2,33GHz ;-(
Printable View
Ne,tak ani tohle nepomohlo,prostě se to nehne nad 2,33GHz ;-(
ja vim ze to bude blbost ale zkousel si treba ramky dat nasobicem na mensi frekveci?nebo nechat tam jen jednu a tu hodit na 800 ?asi to nepomuze. ale tak zkousej ruzny moznosti. Zkus treba vypojit vse co tam nema byt a nechat desku grafiku proc zdroj disky. Nebo nahod starsi bios a nebo zkus pritopit tomu mustku+procu zaroven.
nebo zkus vymazat uplne bios baterkou.
Ramky na menší freq.jsem zkoušel.Vyndavat jednu ani odpojovat ostatní věci nehodlám-to se raděj smířim s default freq.Já si myslim,že jsem buď na něco zapoměl v biosu,anebo je v něm chyba.
Jo a bios jsem mazal propojkou(úspěšně),ale to taky nepomohlo.
ja kdyz prinesl EP 35 - ... (mel sem 3-4) tak sem jen v biosu za pomoci ctrl+f1 nechal ukazat schovany funkce, odblokoval sem rpoc na manual a uz sem zvysoval fsb a slo to samo. a nebo to zkus rpehnt a hned od zacatku ho vyzen treba na 3ghz ale bacha na frekvenci tech ramek. nakrm to a zvedni fsb.
Objevil jsem zajímavej návod http://pctuning.tyden.cz/index.php?o...1&limitstart=4.Pak sem písnu,jak jsem dopad.
nemas treba nainstalvovanej ten program na tu usporu energie?
tak mě už zase běží na 3.01GHz, teploty nejdou přes 50 a to vše po +0.1V na chipsetu. ráno sem zapnul a už žádnej restart a v pohodě mi to naběhlo..
jinak podle mě máš na piču BIOS, fakt zkus jinej, nejlíp původní..
downgrade pujde. vyzkousej a rekni sem sam zvedavy. jediny kdy sem i stalo ze pc nesel taktovat kdyz sem si koupil desku MSI:D ale vzhledem k tomuý ze mas gigabyte tak to je fakt jen asi bios:)nej by bylo zkusit ten procik k nekomu narvat a nebo si pujcit od nekoho jinej procik
Tak mezitim vyšel nový bios,http://amrtin.webovastranka.cz/image/1757_BIOS ,tady jsou fotky.Někde je něco špatně a já nevim co :confused:
Tak už se mi to povedlo :p ,nyní jedu na 400x6 a při zátěži se přepne na 400x7 t.j.2800MHz :mweheh: ;D .Paměti 1066MHz při časování 5,5,5,15,2T a 2,1V.