Problem je v tom ze mam ten nejnovejsi. Muzu tam zkusit dat i ten starsi jestli to jeste pujde a vyzkouset.
Printable View
Problem je v tom ze mam ten nejnovejsi. Muzu tam zkusit dat i ten starsi jestli to jeste pujde a vyzkouset.
No nic prihlasim se az ve ctvrtek a reknu ti vic o tom programu a zmene napajeni a jak to slo ci co a jak
V tom programu ani v biosu nemuzu menit tu voltaz. Ani po prehrani za starsi bios se mi nepodarilo rozjet multiplikator. Takze kdyz to dam na 166MHz tak mam multiplikator na 11 coz je asi 2200+ V tom programu je ta voltaz zasedla. Tak co ted s tim?
Hmm... Zaujimave. Vyzera, ze doska ma problemy so zmenou nasobica a voltage. Ja osobne by som to riesil zasahom do procika --> dal by som mu o 0.2 V viac na default. Ten procik ti musi slapat na 2GHz (2400+) urcite. Ta doska asi nebude moc vhodna na taktenie.
A jak to mam udelat?
No to už se týká nastavení voltáže pomocí můstků napevno. Odkaz jsem psal výše na WWW.OCINSIDE
EDIT: robis, odkud jseš??
Skus si pozriet FAQ. Tam to urcite bude. Postup je trosku krkolomny, chce to uz nejake skusenosti.
A rekne mi konecne nekdo kde ten FAQ najdu nebo co to je? Tedy krome Freqently asked question.
Citace:
Původně odeslal robis
Presně tak, je to Freqently asked question, a jsou to thready(prvních asi 5nebo6) s výkřičníkem úplně nahoře v sekci Procesory AMD :wink: Odkud jseš?
2 Millisx: Dobre nataktena grafika. Co je to zac? Papierovy vykon v 3dmarku?
Je to Gainward GF3Ti200 Golden sample, výkonem jsem si ale nešáhl na 9000marků, nevím, není to úplně doladěné a než jsem to stihnul, chcíp mi monitor. Ale podívej se na uživatele Ja.viper, má ji taky a někde tady body vypisoval.
To budu ale muset neco prerezat jako u Durona co?
Ja som mal na grafike spolu s procikom 2000+ skore okolo 8300. Ake sa ti osvedcili detonatory?
No, buď spojit, nebo rozpojit(nejjednodušší je to proude). Koukni na tu adresu, podívej se, jek máš můstky nastavené teď, a zkoušej, co bude nejjednodušší. Jinak je fakt, že by to měl zvládat. Možná jsem se přehlíd, jakou máš default voltáž??
Já jsem tam měl jen 41.09 a daly mi o 100marků víc, než standardní. Ale měl jsem dlouho problémy s HW, pak jsem to dal do kupy a přešel na W2K, testoval jsem hlavně systém, takže na zbytek nebyl čas, a teď odešel monitor, takže to chce čas. Ale když jsem měl nataktěnou grafárnu a FSB na 155MHz, tak jsem měl na W2k 8900marků.Citace:
Původně odeslal stanley
Voltaz mam na 1.568
To napatie je v pohode. Procik ma default nasobic na 11, takze ked tam das 166 FSB, tak 11*166 by mal v pohode zvladat. Bohuzial ti uz asi viac neporadim. Podla mna by procak siel ale doska mu neda dychat. Vela zdaru.
procak jede ale wokna nejedou diky te voltazi. Ja mel gdysi AMD K6-2 a ta delala to same nez sem zvedll napajeni o 0.2 V
Desku Biostar zahoď!!! Napětí jde předělat i jinak, než na procáku a daleko jednodušším způsobem. Dej si do hledání napětí a čipsety Via a tam to někde bude.
a to jako jak jednoduseji
At hledam jak hledam stale nic
On myslí nějaký voltage mod. Podívám se po tom.
proc se dycky citim jak debil. Zase nevim wo co go
No, jediné, co jsem tady našel, je hláška, že má nějaké problémy se stabilitou nad 140MHz. Tzn. že ti nenajíždí okna nemusí zdaleka být procesorem. Vyzkoušej ten procák u někoho jiného na 166*11.Citace:
Původně odeslal robis
Vmod= nějaká úprava desky(pár drátků, troška cínu), aby ti natvrdo do něj pouštěla vyšší napětí.
Ta deska asi nebude žádný OC zázrak. :?
Tak myslis ze tam budu muset tedy pajet ... A nedalo by se to udelat jako u duronu. Tam se to delalo tuzkou ze se propojily mustky.