-
Je v tom rozdiel, kedisi za PcT stal silný server.....teraz su odkazaný naseba ! (zivia sa len reklamov, mno a ta musi byt sledovana, mno a nato treba vela ludi a nie len par fajnsmekrov :roll: )
I ked myslim ze sa tam objavuju clanky jak pre fajnsmekrov, tak pre bezneho uzivatela nie :idea:
-
Martin: No trochu si me nepochopil s tim rusenim testu ale to je fuk...
Jinak co se tyka komerce s tebou zcela nesouhlasim...komerce spolu nese v 99% pripadu upadek kvality.
Pokud delaji neco "lidi pro lidi" uzivej server z par malejch reklam a nemuseji lezt do zadku velkejm firmam a skakat jak oni piskaji a podle toho zverejnovat recenze. (ted nemluvim o PCt ale obecne, aby me nekdo nenarknul z nakejch pomluv).
Pokud chce nekdo tohle delat jako vydelecnou cinnost a ne jako fandovstvi, pak je to uplne neco jinyho a vetsinou to podle toho taky dopada. Je mi jasny ze se vestine lidi nechce investovat cas pro zpracovani naky recenze nebo testu kdyz nebudou financne motivovani....ale furt se najdou lidi co to proste zadarmo udelaji, jen aby se podlelili o svoje zkusenosti, napady, know how s ostatnima. Je mi jasny ze ty jako obchodnik mas svuj pohled na vec, ja ti ho samozrejme neberu a do jisty miry te chapu, ale snaz se taky pochopit me ;)
Semik: ted nemluvim o ere kdy PCtuning byl pod zive.cz... to byla kapitola sama pro sebe...
mluvim o ere PRED zive...