2NLC: No 10% teda normální není, to asi ty basy nebudou pěkně slyšet, když do beden půjde obdélník místo sinu. 10% je fakt moc nad 1% bych nešel. Mám 0,5KW a kvůli malému vyhlazení mám při Wmax zkrslení asi 3% a už je to znát(slyšet). To ti najdu nějakou náhradu-stejná cena/výkon.
...S tim trafem: Když spojíš vinutí tak, že konec spojíš se začátkem dálšího, tak se ti napětí sečte, pokud spojíš konec-konec, tak se ti odečte, ale tomu trafu se to vůbec nelíbí(bzučí, hořej kabely, apod.).
2Millisx: To je sic pravda že izobarik má menší ozvučnici, právě toho hodně využívaj ty malý kostičky co můžeš koupit od 4000,- pro HT, to je tak 30-40litrů, ale pozor, sic s izobarem dosáhneš menší ozvučnice, ale má to daleko výšší harmonický zkreslení, proto bassy sis mruměj, ale né čistě. Já při stavbě SUBu se držim co se týče objemu vždy udávaného "Vas"u a pod něj nejdu. Izobarický uspodářádání se vymyslelo kvůli autům, tam není dost místa pro takovýhle kyksny. Potom existuje hodně typů jak zapojit izobar: Push-Pull, Drive in/opposie Line a mnoho druhů, při tom se u některých typů musí posouvat fáze pro správný učinky. Takže jestli ti nevadí obětovat "kus" místa tak radši větší ozvučnici(hezká nová polička :) )
...Jinak z každýho výstupu ze SOUND leze neupravenej signál, takže stavbě vyhýbek se nevyhneš, ale jestli se ti nechce utrácet za dost drahý cívky, tak stačí jeden operák a pár odporů na jednoduchou aktivní výhybku.