Ale ja mam gainwarda jestli myslis tohle viz podpis ;D ;D ;D ;D
A pokud jsi to myslel jinak tak jsem te nejak nepochopil ???
Printable View
Ale ja mam gainwarda jestli myslis tohle viz podpis ;D ;D ;D ;D
A pokud jsi to myslel jinak tak jsem te nejak nepochopil ???
Dík za typ :wink: Zkusim to taky sundat a uvidí se ;DCitace:
Původně odeslal Karel_M
No teraz mam pamete na 520 MHz ;D >:} Yeah! A ze Inno do hnoje :D
Tak jsem se zatim dostal na 260/495....Možná by to chtělo trošku přitopit V a pojede to ještě líp ;D
??? nekecej ze 5Mhz navic z toho nedáš? skus Vmem moddCitace:
Původně odeslal Bukyn
A jak na to? :?Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
No mam To GF tweak ale vzdy ked sa mi nastartuje Win tak to hodi na Default aj ked mam ze Apply changes at startup kua :? Neviete jak to spravit ??? ??? ??? ??? ???
to bukyn : No pokud tam mas 5 ns. pameti tak to uz je pekny vysledek a vis uz bych to ani nezkousel ;D Ale pokud to mas 4 n.s tak to se snaz a mas tam jeste rezervu ja jedu vpohode na 550-560 8-)
Jo včera jsem dělal ten modd a sundaval jsem i ty žebra z pamětí a jsou to 4ns(Viz podpis).Je možný že se ale nedostanu víc kvůli zdroji sakra :evil: Co jsem udělal ten modd tak mi napětí slezlo na 2.99-3.00V a to neni moc dobrý...Moc se mi nechce kupovat nový zdroj :-oCitace:
Původně odeslal ja.viper
Tak to se divim ze ti to dava tak malo ??? ja mam taky 4 ns a jedu vpohode na tech 250 ale pokud to pomuze tak mas aspon stesti ze mas ty 4 ns pameti protoze to je u INNA spise vyjimkou ;D ;D
Presne. Na to ze mas 4ns pamete si sa dostal na malu hodnotu. :?
Ano tie inna su vynimky podaktore viz. moja karta ;D
No presne ,kamos ma taky INNO ale nedival se jake tam ma pameti ale pocitame ze mas asi standarti vyrobu protoze se dostal jen na 220/470 :evil: tak ze onicem proti ostatnim gf 3 ti 200 ;D
NO takze som skoncil pri hodnote 230 jadro a 520MHz pamete 8-) :smoke: >:} . Ked dam pamete na 530MHz uz mam asi 17500 artifaktov ;D :? :-( Ale podla mna celkom slusny vysledok na inno nie ??? :wink:
No to mas pravdu na INNO to je opravdu pekny vysledeke ,ale pokud by ses chtel srovnavat s ostatnima GF 3 ti 200 tak to by jsi spis obsadil ty nizzsi pricky :wink: ja vpohode jedu na 260/560 a to jsem spis tak nad prumer ale jsou tady i co jedou o neco vyse :evil: :roll:
Ano ale ty mas default memory na 450 MHz ja mam 400 MHz. Ty si taktol o 110 MHz ja o 120 MHz :-) :wink: Ale ty mas lepsie pamete vsetko :roll:
No jasne ale to jsem tam taky napsal ze na INNO to je opravdu skvely vysledek ale tezko ho muzes srovnavat s tema nasima podtaktovanyma ti 500 :lol: :lol: chapes ne ???
me jede karta GF3 Ti200 na frekvenci 220/500 stabilne jenom s pasivem ,ale to pak uz pekne hreje ... ale jinak jeji max. je nekde u 280/580 :-)
no a co mas za znacku a jake mas pameti ????
kuwa serou me pameti... jadro mam skusnu ta ze na 290 jede v klidu (sem tam aritik) a na 300 to jeste jaks taks de...ale pameti sou na 550 max(5ns) a vic ani tuk ...na teto karte sem jeste neskousel modd ale myslim ze tak nacpu njaky (na pameti jadro nevim nevim jestli je treba...a pak uvidim ale myslim ze takych 310\560-80 by jit melo...no nepredbihejme treba se jen začoudi a bude po ASUSovi:((
Leadtek GeForce3 Ti200 a pameti nevim ,mam pres celou kartu pasiv a jeste sem ho nesundaval :-(Citace:
Původně odeslal ja.viper
to jak8k1: no tak pokud se dostanes tak daleko tak to prekonas skoro GF 4 ti 4200 :o :o :o
to zdi : to je good znacka a pameti pocitma ty 4 ns :wink:
kurna neser se stim sundej to a povidej..Citace:
Původně odeslal Zdi
Odtrhni, kukni a povedz co mas ;D
to nebude tak lehky sundat ... a ja ze svym talentem se na to nejak necejtim ... :? ale nejspis budou 4ns
NE skoro,ten kdejaky GF4Ti4200 natrhne prdel ;DCitace:
Původně odeslal ja.viper