No s tim Direct Connect bys mi mohl trochu poradit.Já ho mám sice doma staženej ,ale nějak nevim jak to přesně funguje ???Nemohl by jsi mi popsat trochu jeho ovládání a funkce ??? DíkyCitace:
Původně odeslal Kukla Kuklovič
Printable View
No s tim Direct Connect bys mi mohl trochu poradit.Já ho mám sice doma staženej ,ale nějak nevim jak to přesně funguje ???Nemohl by jsi mi popsat trochu jeho ovládání a funkce ??? DíkyCitace:
Původně odeslal Kukla Kuklovič
to co vytvatri nero a clone cd to snad neni ani iso ale nejakej hnuj s trochou nadsazky, 700MB cd ma snad pres 800. jedina vyhoda je ze to pouklada treba i subkanaly. kdyz ale nejsou potrba tak je to nejlepsi pres winimage
USPECH !!! NEC NR7700A a Overburn v NERU !!!
Mrknete na moji homepage, sice je hnusna, ale majitele NEC NR7700A urcite potesi.
http://home.tiscali.cz/hasiash/index.htm
Já zkoušel 83m:30s hudby na 700 MB RWčko>poslední skladba končí divně jinak to funguje>na RWčko už je to asi moc :?:Citace:
Původně odeslal Hasich
:) pekne, co nevidet zkusim :)
zkusil jsem a opravdu to funi a to mam nero 5.5.5.0 a palil sem na rw.
udelal sem image v neru. dal sem do nej 700MB file filmu a asi 45 mega video a udelal image. pak dal overburnem palit. nekde na 98% se to seklo. pka sme se mrknul co sem vypalil. film byl ok jak sem cekal ale to druhe neslo samozrejme tak sem ho dal do virtualdubu a ten zacal streamovat a zasekl se nekde u 15MB :) funiii toooo :)
Tak jsem taky vyzkoušel overburn na Necu a opravdu to funguje.Vypaloval jsem 1x 710MB,3x 706MB,v NERU,sice to pokaždé na konci při ukončovací stopě hodí chybu,ale data jsou v pohodě a čtelná :wink: :lol: