jasne, ze ma
Printable View
jasne, ze ma
do k7s6a som hodil DLT3C a ide no problemo - zatial na 150 MHz FSB a nasobici 11,5.
2Daso: ides na 166 FSB, alebo na nizsej a hodil si tam nsobic 12,5??
AHA uz som popozera posty a vidim ze nikomu na tych 166 FSB ani nenabootuje co je potom OK lebo ani mne :)
za 2 roky ti blbci co tady protlačujou EPoxy a ABITY pochopí... v čem je ten rozdíl... v ničem...
ECS pak proáš za skoro nákupní ceni ve velkoobchodě komukoliv, kdežto ty tzv." Highendy" za 1/3 heh...
popravdě rozdíl ej minimal... hlavně u ECS L7VTAR, která má lepší výbavu než většina Epoxů, Abitů, Asusu a solteků za 1/3 ceny...
multiplikátor je nanic
drtátujte... na socketu tenkým měděným drátkem a ste v pohodě...
http://www.ocinside.de/go_e.html?/ht...md_pinmod.html
mno neco na tom bude...Citace:
Původně odeslal ZB
treba pro me je zbytecny dratovat...na K7S6A jde menit nasobic na desce....Citace:
Původně odeslal ZB
no ten epox a abit bych nezatracoval...ja se s tou ECSkou nedostanu pres 150 fsb a to bych videl jako velky minus...jinak je to deska v pohode, zatim zadnej problem..
No ono keby som si kúpil takého Epoxa, tak to by bola nuda hneď od začiatku. Hneď by všetko fungovalo podľa predstáv, nič by nebolo treba modifikovať. To jednoducho nieje ono. Radšej zvolím ECS a ešte ušetrím na nový procesor :wink:
Ja mam ECS K7S5A a v pohode.....nemam ziadny problem. Mam tam Cheepobios a v pohode....Citace:
Původně odeslal fabsa
Ale aj ja by som bral Abit, al Asus za 5000...ale kto mi na to da? Ked som student :-)
Ja mám svoju S5A najradšej zo všetkých komponentou. Dneska je to sice deska tak pre kanceláriu alebo pre hráčou ktorí nechcú taktovať, s perfektným pomerom cena výkon. Ale keď som ju kupoval bola to spolu s (čipset) KT 266 špička akorát že KT 266 bola moc drahá. Takže vtedy bola najlepšia volba ->->->**ECS K7S5AL**<-<-<-
8-)
A pokial nechce fabsa niečoho lutovať tak nech sa radšej nevijadruje z jeho názormy :evil:
POdle me je SIS 735 s DDR rychlejsi nez KT266,mozna je na urovni KT266A,ne?Citace:
Původně odeslal Pyroteam
No to rozhodne, že SiS735 s DDR je rýchlejší ako VIA KT266. KT266 bol iba narýchlo spackaný nepodarok (konec koncov ako všetky via chipsety :lol: ) a potom museli rýchlo vydať 266A aby to ako tak uhladili. Výkon je síce dobrý, ale IDE radič a VIA 4in1 radšej nebudem komentovať.
Och sorry vypadlo my tam to A. Já sem vedel že Sis 735 bol rychlejší ako KT 266 bez pro :-)Citace:
Původně odeslal SPYKER
Teda bez A ;D
K7S5A že je SHIT? Už ji mám 2 roky a jede mi naprosto v pohode. Mam 1600+ taktlý na 2100+ ( 166 x 10,5 ). Je to super akorát teplota v těchto horkých dnech dosahuje až 63 st. A jestli někdo nevěří, tak ať to zkusí z CheepBIOSem. Jde to max. na 200/200!!!!
JAk si rozjell FSB 166 :o :o :-o :eek: No,polozka 200 v biosu je,ale jen tak na paradu ;DCitace:
Původně odeslal horacekr
pochybuju, ze jede na 200 :?:
stale zustava max. 150
NA 200 nejde urcite :!: Ale tech 166 MOZNA,MOZNA jo....Citace:
Původně odeslal daso