2 Weber:Klidně to tam flashni,nevím,jestli by karta jela i s AGp BIOSem ??? ,ale myslím,že ano :wink: .Pokud né,jde to zase vrátit :wink:
Printable View
2 Weber:Klidně to tam flashni,nevím,jestli by karta jela i s AGp BIOSem ??? ,ale myslím,že ano :wink: .Pokud né,jde to zase vrátit :wink:
mam taky V3 2000 a v ní bios na V3 3000PCI(je to asi blbost V3 3000PCI se asi nedelali,ale na tec strankach co sem uvedl výš to je)a jede v poho,ale nejakej výkonovej růst sem nezaznamenal,možná ale něco vyladili
Mám ještě jeden dotaz na netu jsou i biosy pro v3 3000 verze 2.15.12 powercolor nebo modified, nevíte rozdíly a lze tyto biosy nacpat do v3 2000. Ptám se protože např. veze 2.15.06 SD má velikost 32768 a ty 2.15.12 - 65536. Předem díky.
Len jedna otazka.
Co mozem cakat od tohto Flasnutia????
ja sem si jeden flashnul(nevim přesně kerej) a zmrvil sem si obraz(spravnou verzi,ne nejakou AGP,nebo SG),pak sem flashnul VIZ výš a peknej obraz,da se dobre taktovat(ikdzž tak jak s puvodním),ale mam lepší pocit,že mam V3 3000(z V3 2000)Citace:
Původně odeslal Shaman
:)
to je ale volovina :)))))))))))))))))))))))))))))))
:D
a to kvoli tomu.
Kua ja budem mat dobry pocit ked budem mat Ati radeon 9100 a novy komp doma :)
tomu hovorim dobry pocit :D
Ale okej :)
OK
Spravil som si to
mam z Voodoo2000 Voodooo3000
ale zmena zatial ziadna co sa hier tyka.Ak to spravi jeden fram tak to mi je jedno.Snad to aspon nieco upravuje.
A dal som si tam X3Dfx pre Voodoo 4/5 ovladace a co nevidim 2xFSAA no toto?
to mi akoze pojde???? Nemala to mat len voodoo 5?? prip 4???
zaujimave zapat to ide. ale ked som to testoval tak som si nic nevsimol.
tak uvidim neskor.
Dik za obkec k mojim otazkam
2xFSAA tam sice máš, ale pro Voodoo3 to nefunguje. Právě proto, že používáš modifikované drivery, které míchají V5 a V3 knihovny.Citace:
Původně odeslal Shaman
Jinak bios je pro V3 2000 i 3000 uplně stejný, krom toho taktování, ale kvůli tomu jsi to dělal. Na tvé konfiguraci to bude ten "jeden" fps, ale na výkonějším stroji by to bylo vidět lépe.
sakra.
sakra.
SAKRAAAAAAAAA!!!!
ja to chceeeeeeeem chceeeeeeeeem chceeeeeeeem a chceeeeeeem!!!!
2xFSAA <:(
dajte mi tam niekto nejaky cip :)
aj dva :) premna budem mat aj cely spodok bedne len grafiku a dam si tam aj ventilator z nasej dacie len tam chceeem mat tie funkcie.
o tyx nastaveniax moze nvidia len snivat :)
je tam toho tolko ze sa z toho neviem vysomarit. :D
Ja chcem voodoo 5 :)
Jedná se o poslední oficiální beta drivery od 3Dfx :-)Citace:
Původně odeslal Shaman
Ano takovéto fičury jako je FSAA 2x,DTX compresion texture a mnoho dalších,implementovali do svých posledních BETA driverů pro Voodoo 3 :o
U Voodoo 5 byla přidána i HSR pro D3D a ta opravdu funguje.
Snad to byl jen poslední výkřik 3Dfx programátorů :?: ,bůh ví ???
Ale pravda by mě osobně velice zajimala :idea:
Dik
a to FSAA je teraz nazyvane uz len AA nje???
preco sa to volalo FSAA???
ved fullscreen ide aj normalny AA na nvidii nje?