No vcera som potestoval BIOSY s mojim novym Corsairom a vyslo ze 2815 je najrychlejsi ...Citace:
Původně odeslal cLiVe
Ale fakt je ze 25.10 som netestoval - idem skusit a napisem
Printable View
No vcera som potestoval BIOSY s mojim novym Corsairom a vyslo ze 2815 je najrychlejsi ...Citace:
Původně odeslal cLiVe
Ale fakt je ze 25.10 som netestoval - idem skusit a napisem
jo s 2815 mam vo neco lepsi vysledky v Sandre ale to je mi celkem burt......jdu tam zkusit zpatky nahodit ten 25.10 a pak napsu :)
No ja som skusal vcera v noci flashnut ten beta Bios z 25.10 ale rozdiel v Sandre a 3DMarku 2001 je u mna nulovy :roll:
Cize pre mna Beta 25.10=oficial 0111
to je zvlastni ja to zkousel a mam zpatky skore kolem 11800 bodu takze pohoda....a tak necham flashnutej ten 25.10
.... mozna blba votazka panove .. ale dicky sem si myslel, ze mam fsechny biosy pro 8k3a/+ .. nicmene 8k3a2510.bin sem nenasel ani u me, ani nikde jinde ;D .. kdapa ste ho drahouskove sebrali ??? 8)
http://www.k7jo.de/8k3a/bios.htmCitace:
Původně odeslal : PRASoR :
Pozriem a vidim :wink:
Citace:
Původně odeslal Deviant
.... cece, tak to potom sem slepej, pac ja tam 2510 nevidim, este jednou, aby to bylo jasny ;D .. dva pet jedna nula bios .. ;D .. pac tam je jenom 2508, 2513 a nebo nejnovejsi 2b10 .... kurwa tak sem z toho nakej zmatenej ;) ;D
No vis cece jestli vono to nebude tim, ze v predchozich prispevcich se psalo o BIOSu " z 25.10. " to znamena " z petadvacateho RIJNA " a ne 2510 pod timto datem tam najdes 2a25 :lol: :wink:Citace:
Citace:
Původně odeslal Vopicak
.... no uz sem si taky rikal, ze se smirim s tim ze to bude zrovna takhle ;D .. to vis, sem byl celej nadrzenej, ze je to naka zapomenuta 2510, kerou este nemam ;) ;D .... no dyz neni, tak sem tam hodil starou 2328adv a je klid ;D
sme te tedka asi malo zmatli co? :lol:Citace:
Citace:
Původně odeslal rombo
.... jj cece ;D , cekal sem navrat ke starym korenum ;D
Tak jsem tam včera hodil 2510 no propustnost mi popolezla asi o 50 vzhůru a 3dmark stagnuje ;D