další alternativa je Search Commands
http://www.officelabs.com/projects/s...s/default.aspx
Printable View
další alternativa je Search Commands
http://www.officelabs.com/projects/s...s/default.aspx
Zatím jsem se tedy nezapojil do hlasování, ale po tom co jsem včera jak kretén hledal změnu šířky sloupce v Excelu asi pět minut, tak mi začíná Office 2007 docela pít krev :-)
IMHO to je prave ten hlavni rozdil pri pouzivani Office07. Vetsina veci, ktera byla drive v ruznych podmenu, jsou ted hned na Home zalozce v ribbonu, tedy stale pri ruce...
PS: nemluvim ted konkretne o sirce sloupce, to nevim kde se ve starsich officech nastavovalo.
Proc pouzivas slozite reseni kdyz to jde jednoduse, bez menu jak v 03 tak 07 - klik na pismeno sloupce + mys-prave ...
Ale jde, jen to pěkně zkus. ;-)
Aha, já to dělal klasicky jako ve starým Excelu, označoval jsem si buňky a ne sloupce přímo na liště sloupců, díky za tip :oops: :-D
trochu oprasim tenhle thread - v pondeli jsem byl nucen taky migrovat na office 2007. vzhledem k tomu, ze jsme ve firme uz leta ve wordu jinak s definovanymi "house styles" nefungovali, tak pro me osobne je tahle zmena v zasade neutralni.
zatim jedina vec, ktera me nesmirne irituje, je horni horizontalni ribbon. nevite, jestli se da presunout - idealne vertikalne doprava? na 17" LCD je za ztrata mista dost bolestna...
Nevim jestli jde presunout, vim ze jde skryt. Do horniho radku (ktery je stale viditelny) jsem si nahazel nejdulezitejsi prikazy a tak do vlastni listy ani nechodim.
Tohle ale patrně nemá nic společného s novým Office 2007, spíše bych řekl, že je to výhoda toho jejich nového formátu docx(OpenXML). Není problém provozovat tyto nové formáty i ve starších Office, jen nainstalujete plugin, který jde nainstalovat myslím na Office XP, na 2003 určitě.
Takže toto není výhoda Office 2007, ale jen výhoda formátu ;-)
Nerikam ze to nefunguje, nicmene je to myslene spise jako "prohlizec pro stary verze", nez pro skutecnou praci.
Novy office, resp napr excel podporuje radove vice radku/slupcu, nove styly tabulek, grafu atd, coz samozrejme v tom starem nefunguje.