Pokud me pamet neklame, ve skole byly zasuvky????
Printable View
No pak neni nic jednodussi nez pridat dalsi triclanek do baye misto DVD ktery stejne ve skole nepotrebujes :)
No 15" R60 oproti T60 je vetsi, tezsi a ma plast i na viku LCD. U mensiho modelu nevim, zadne 14" R6x v praci nemame, ale mel jsem za to, ze je to take plast.
Rozliseni jsem ja osobne bral umyslne takhle hrube protoze uz na to spatne vidim, takze to je ciste individualni, co se tyka grafiky, tak je to vykonove na urovni tak radeonu 9000, ale intel ma hodne blby drivery, ty nejnovejsi rady jsou pomale, takze pouzivam starsi...V autocadu a inventoru se to hejbe relativne normalne, samozrejme na workstation to nema ani omylem. Zalezi co na tom budes delat, pokud na tom budes CADy provozovat casto tak asi naky Quadro od veci nebude, ale zase ti zvedne spotrebu a tepelny vyzarovani tzn potazmo hluk.
T61 a R61 14" maji viko oba ze superelastickyho polykarbonatu ale pod nim je magneziovej rollcage, viz obrazek od petrT. Ma to vyhody i nevyhody - ve viku z magneziovy slitiny vznikne dulek jednodusseji, polykarbonat trochu propruzi. Magnezium je takovy vic "cool" a "in".Starsi T60 a T60p nemely rollcage ve viku, jen magneziovej ram tela a magneziovy samotny viko.
Bezproblemovy snad neni nic :D Kvalita zpracovani co se tyka mechanicky odolnosti vyborna, jediny ze treba palmrest tam kde je ctecka tak neni uplne nafest k ramu protoze je tam vlastne nacvaknutej, blbe se to vysvetluje. Par lidi si na zahranicnich forech stezovalo u lenova obecne na to ze nelicujou uplne presne naky plasty, problem myho kusu to neni. Nicmene jsou to kosmeticky zalezitosti. Ja kdyz byl kdysi na skole tak sem notas nemel, takze si nedokazu moc predstavit co to vsecko obnasi, ale nevidim moc duvod proc by tendle nevyhovel.
naco potrebujes tu grafarnu? k studiu asi nie :)
Nie, vazne > ta R61cka je fakt hodne solidny stroj za super cenu - dokupil by som 3y zaruky a pripadne ultrabay baterku a hotovo
kup si grafiku do stolneho PC ... do notasu na "obcas hranie" ti akurat skazi batterylife
mizerny zvuk kde? na reprakoch ci sluchatkach? oboje my prislo v norme
Co se tyce repracku, tak se imho jedna o naprosto bezny notebookozvuk. Spis mam zkusenosti s R61 a R61i - oba maji nejakej problem s ovladacem zvukovky, ve WinXP i ve Viste zvuk obcas divne praska.
EDIT: Jinak osobne, ac sem zastance spis malych subnotebooku, R61 se mi hodne libi co se tyce mechanickeho provedeni a pohodove vydrze na baterku.
Ja to mam jinak , bydlim v Trutnove -PC , studuji v Praze - Notebook . Takze kdyz by me prepadla touha si zahrat v Praze , rad bych aby to aspon trosku slo . Ale neni to hlavni kriterium , spis se bojim skoku z luxusniho rozliseni 1400*1050 do nizsich sfer .
Zajdu dneska no nejakeho shopu , osahat to Rko .
Repracky v notebooku nekomentuju, to je snad u vsech mizerny, co se tyka zvukovky tak ma R61 Analog Devices AD1984, temnej, hodne basovej zvuk, nicmene na poslouchani prijemnej, naopak bych rekl ze mezi notasama slusne. Treba takovy Dell D630 co se tyka zvuku jsem nemohl vubec poslouchat. S tim rozlisenim je to vec nazoru, pro me jsou ty vysoky rozliseni "luxusne nekoukatelny" :) Ale jinak mas samozrejme pravdu, bude ti asi chybet plocha.
Jinak me ve viste zvuk nepraskal co si vzpominam, ted uz mam zvukarnu jinou.
Jinak az budes osahavat to Rko, nezapomen ze se bavime o 14" verzi :)
15" je snad i z jineho plastu, a nema rollcage kolem displeje.
jen aby to tu melo nejaky zaver .
Nakonec jsem koupil z aukra vyse zminovanou T60p , mesic na ni cekam a stale nic . Nastesti prodejce komunikuje , tak se snad dockam .
uff no to je pekne, platil si predem? Kazdopadne dej vedet jak to dopadlo a na koho si pripadne dat pozor.
Možná se mýlím, ale nemůže člověk dle pravidel Aukra prodávat jen to, co doopravdy má??
Mno a jaké komplikace se mohou vyskytnout na celnici, jestli mohu být tak smělý? :)
Ja vim ze to trochu smrdi , ale v tuto chvili nemuzu delat nic jineho , nez mu verit a cekat .
Na celnici podle jeho slov delaji komplikace z toho duvodeu , ze on ma 3 baliky s notebookama , ale jen jednu fakturu . Nebo obracene . Jeden balik v kterem jsou tri notebooky a pouze jednu fakturu .
Kolik ma ten prodejce za sebou uspesnych prodeju? O jakeho prodejce se jedna jestli to neni tajne?
Mel jsem u tohoto prodejce objednanu T43p, taky jsem trosku trnul, ale dnes NB dorazil tak jak bylo domluveno. Ale trvalo to skoro 60 dnu. Tak drzim palce, ze to dopadne i dalsim.
P.J.