Nevím mám asi nějak podělané directy, mám údajně nainstalovaný DIRX8.1 z warcrafta 3 ale 3dmark01SE mi skončí chybou právě před tima rybama, tak používám ne SE verzi
Printable View
Nevím mám asi nějak podělané directy, mám údajně nainstalovaný DIRX8.1 z warcrafta 3 ale 3dmark01SE mi skončí chybou právě před tima rybama, tak používám ne SE verzi
Newim proc,ale directy od her sem nigdy neinstaloval,vzdycky origos ;D Mozna to bude tema directama.A kolik mas v 3D Marku 2001??Citace:
Původně odeslal eraser
11770 bodíčků
To este vylad....optimum by bolo medzi 12000-14000 ticiek
Tak porad AGP fast write on/off? pak tam ma jeste nejakou synchronizaci v biosu mam detonatory 41.07 od msiCitace:
Původně odeslal Semik
Prave jsem tuto kartu vymackal na 13850 bodu ;D
Docela uz tavila, ale vydrzela to... Vic uz asi nedam. Sakra, blbejch 150 bodu :wink:
Tak prece jen si dala rict - 14022 bodu ;D
hojky dává mi to 13 400 Bodíků
mam 12212 v 3Dmark2001
Gratuluji -ždímal jsi dobře :))Citace:
Původně odeslal Westler
No pekne, taky gratuluju. Kousicek jsem pod. Ale uz mam koupene trimry a budu delat voltage mod.
http://sweb.cz/overshox/3dmark_214.gif
Kua pri najblissom reinstale Winu....skusim aj ja dostat dakych 14litrasov :evil:
Tento proc je uz na to snad schpný :roll:
Rekl bych ze procak na to mas..Citace:
Původně odeslal Semik
Taky pekny score :-)Citace:
Původně odeslal Shox
Jaky jsi mel frekvence jadra/pameti ? Ja mam max. 315/612, pak to hazi chyby, nepomuze ani zvednout napeti AGP. Mam 3,6ns Hynix.
O voltage modu taky dost uvazuju, tak napis jesli se podaril a jaky jsou zlepseni :wink:
to na mé GF4 Ti 4200128 -MSI max 290/600 pak už to nejede -to máš teda dost -už si zvedal napětí .nebo v základu?Citace:
Původně odeslal Westler
Ja mam ale tu co je v nadpisu - 64 MB verzi ... rekl bych ze tech 31X a 61X je standart, jo kdyby to bylo 340 ci 350 a 650 ... ;DCitace:
Původně odeslal Fred
vsechno v zakladu, jen pridelany pasivy na pametech. Tyhle MSIcka moc nejsou, jo takovy Gainwardy, ASUSy ci Albatrony to je jiny kafe.
Na 128 MB kartu mas taky dost, malo kdy jdou na 300/600, aspon co jsem slysel ...
Méně je někdy více.Citace:
Původně odeslal Westler
Od jakoého rozlišení se uplatňuje 128MB?
No ja mam 300/590MHz, taky mam 3,6ns Hynixy, ale nejspis budou agresivneji casovane, protoze pameti v zakladu na 600MHz bez chyb nedostanu. Kartu mam od 09/2002.Citace:
Původně odeslal Westler
No jo, jenomze prave kazda pamet jde nejak casovat, tak jak standartne systemova v BIOSu. Takze s nizsi latenci muzes zvednout vice frekvenci. Tech 14000 bodu se bude i tem Gainwardum, Asusum atd. stezi dosahovat.Citace:
Původně odeslal Westler
Jinak na ten mod uz mam trimry koupene, informace ziskane, nic sloziteho to neni. Jsou tam dva stejne regulatory napeti SC1102, se kterymi to pujde v pohode. Kdybych dokonce mel SMD Grabber, tak ani pajet bych nemusel, ale s tim pajenim to zase bude jistejsi spoj. Musim akorat najit cas.
PLs napiš link na ten mod s napetímCitace:
Původně odeslal Shox
používám většinou 1280x960 v gamesach , dokonce OFP (operace flaispoint) jedu 1600x 1200 pro jemnost terénu -třeba takové intro ve vysokém rozlišení u UNREAL 2 je nádhera -jinak tady jsou testy všech GF 4 Ti 4200 64-128 http://www.zive.cz/h/Testcentrum/Ar....I=2075&CHID=12Citace:
Původně odeslal eraser
Vetsinu uz mam doma vytistene, ale aspon jeden z mala http://www.maximumoc.com/guides/4200voltmod.html. Je to sice z Abitem, ale vse je stejne. Oni vsichni vychazi z referencniho navrhu od nVidie. Jinak prolez www.nforcershq.com, www.amdforums.com + pouzij nejaky vyhledavac.Citace:
Původně odeslal eraser
Už jste si někdo všimnul jaký vydává hluk ta bakelitová (rádoby chladiš) píXovina zvuk? Jak tu bestii utišit???? Koupit nový větrák, jaký, ten měděný?
Mmm, jde to. Sundal jsem z ni kryt toho vetracku a da se to vcelku poslouchat. Jinak mam uz v zazloze nejakej chladic, ale resim problem - uchyceni.Citace:
Původně odeslal eraser
Počkej, ty jsi z toho sundal to průhledné plexisklo a ono už to tolik nehučí?Citace:
Původně odeslal Westler
Jo, presne ! (jen ze to byl plech, ne plexi)Citace:
Původně odeslal eraser
A dneska jsem tam dal jeste trochu stribrny pasty, ale to uchyceni !!!
Proste jak jsem ten chladic sundal, tak tam nesel nasadit, protoze predtim tam byl PRILEPENEJ a ty 2 maly plastovy drzaky to nemaji sanci prichytit. No, zkusil jsem tam dat sroubky, ale z ty karty blyo Ucko (prohnuty jak prase), tak jsem jeste musel ze zdani strany pridelat VZPERU aby tu kartu naprimila + podlozit jadro (taky z druhy strany).
Tak a vecer budu testovat, pak poslu vysledky.
zatim.