Re: PowerColor PCS HD3870
Citace:
Původně odeslal
PetrT
nevim co je RBE...
ad bios-bud primo od Mikeho, ci ho najit
tady. Tusim ze jsem jej z tamam Mikeho daval.
Radeon BIOS Editor od TechPowerUP...a v jejich databázi jsou ty BIOSy z PowerColorek jen verze 071 či dokonce 065...
Citace:
Původně odeslal
Behemot
Radeon BIOS Editor od TechPowerUP...a v jejich databázi jsou ty BIOSy z PowerColorek jen verze 071 či dokonce 065...
a v cem je problem si najit bios od jineho vyrobce ? na predchozi strane jsem ti psal, ze by ti mel bios z PC slapat i na Sapphirce, tak snad muzes zkusit i jiny ...
Citace:
Původně odeslal
PetrT
a v cem je problem si najit bios od jineho vyrobce ? na predchozi strane jsem ti psal, ze by ti mel bios z PC slapat i na Sapphirce, tak snad muzes zkusit i jiny ...
Myslíš, že jsou všechny totožné, pokud mají stejné číslo ? No, zkusím se podívat, ale toho jsou tam stovky :eek:
ADD// tak jsem ještě kuknul, prý to měly i akrty HIS a našel jsem :) tak díky, flashnu a dám vědět...
Citace:
Původně odeslal
Behemot
Myslíš, že jsou všechny totožné, pokud mají stejné číslo ? No, zkusím se podívat, ale toho jsou tam stovky :eek:
stovky ? Ja tam vidim 80 biosu pro 3870. Prokliknout a podivat se na verzi biosu je otazka par sekund, to snad zvladnes ne ?
zalohuj si puvodni bios, nahod do karty novej (takty jsou u kazdeho biosu videt) a otestuj ... vic ti asi neporadim.
No, s HW kterej mám k dispozici to je na dýl než pár sekund :) Ale jak jsem řekl nahoře, HIS to sežralo a stabilní to je do 877 MHz...pak ať nastavím jakýkoli napětí (třeba i 1,4 V) tak nic, ale otázkou je, jestli se to vůbec takhle dokáže zvýšit, jestli těch 1,327 V není maximum a pak se to musí HW...skoro bych i řekl, že je, co...?
Volám -HoNY-mu, těch 39 stupňů v LOADu (mimo case, ale zase s nezapečenou pastou) je škoda nevyužít :-)))
dle infa na PCTforu je 1.327V max co tam jde bez voltmodu dat. Otazkou je, zda ti jiny bios pomuze. I tak se mi zda 877MHz dostatecne vysoke.
No, alespoň to můžu dát i nad 850 MHz, ale 877 MHz není zrovna to, co jsem čekal :) Takže to vypadá na HW voltmod :p