Ah promin nejak sem si nevsiml... mmm skoda... o kolik to tak muze jit pretaktovat (odhadujes)... tedka mam 500 Mhz pretaktovani... ale nevylucuju ze to pujde i vic...
Printable View
Ah promin nejak sem si nevsiml... mmm skoda... o kolik to tak muze jit pretaktovat (odhadujes)... tedka mam 500 Mhz pretaktovani... ale nevylucuju ze to pujde i vic...
pamet neviem.
skus pozriet http://4um.overclocking.cz/showthread.php?t=23038
jadro by tych 550 mohlo dat, ale s poriadnym chladenim.
S poradnym chladenim.. co to znamena? Treba ze na to namotnuju 2 a vice vetracku? :p Zatim mi jeden musi stacit.... Mno skusim to jadro potom pretaktovat a budu referovat.... Jinak v 3Dmarku se to v zadnem testu to pretaktovani o 100 Mhz neprojevilo - mozna se v return to proxycon o trosku zvedlo v nekolika scenach FPS (Asi tak o 1) a Firefly forest bezi trosku plynuleji... a tohle je stejne pri jakemkoliv rozliseni coz mi moc nedava smysl... 1024x1280 pro Canyon flight ma uplne stejne FPS jako 1024x768... (vse bez AA)
Oki....zradili me, vetrak jeste nedosel, pry zitra. Mno uvidime...
A jinak by me zajimalo ze jsem v Levelu cetl frekvenci 800 Mhz/Efektivni frekvence 1,6 Ghz... co to znamena? Je to jedna a tataz hodnota? Nebo to jsou dve ruzne? Dík
Zdravím, mám Gigabyte 7600GS, takže pasiv a zajímalo by mě jak se můžu dostat daleko v taktování ale taky by mě zajímalo jestli je nějaká utilita (Riva tuner?) která umí něco podobnýho co RMClock s CPU, tedy průběžný taktování na základě okamžitýho pažadavku výkonu. Chci trochu navýšit herní výkon, ale to PC taky hojně využívá manželka a to jen k internetu a to je trochu luxus aby tam furt jela taktlá GPU... Díky za pomoc :-)
Ok, díky večer se na to podívám a zkusím to nějak vylaborovat :-)