Re: Grafika best nákup cena/výkon ??
Citace:
Původně odeslal
pulec7
Tak chlapci pekna masage :).....
OT: pro pobaveni!
Já bych to rozseknul z dovolenim, já bych nic jiného než 8800GT/GTS nekoupil :) máte jistotu, že FPS budete prehrabovat vidlema :). A to sem byl vzdy silenej fanATIk.
A pokud, nedejboze, udela nVidia to co v poslednich letech dela standardne, tak za "rok" po 88GT nestekne ani pes, ovladace ji vykon zvedat nebudou, nvidia se na ni vykasle a bube te akorat nutit koupit si nejnovejsi model :)
(sorry za OT, ale zda se mi ta manie kolem "dokonaleho" GT az moc jednostranna. 3870 je pomalejsi o x% a levnejsi o tech samych x%, takze kdo nechce davat prilis penez za GT, muze imho beze strachu investovat do 3870. Jako vzdy je to jen o penezich a osobnich limitech).
Citace:
Původně odeslal
PetrT
A pokud, nedejboze, udela nVidia to co v poslednich letech dela standardne, tak za "rok" po 88GT nestekne ani pes, ovladace ji vykon zvedat nebudou, nvidia se na ni vykasle a bube te akorat nutit koupit si nejnovejsi model :)
(sorry za OT, ale zda se mi ta manie kolem "dokonaleho" GT az moc jednostranna. 3870 je pomalejsi o x% a levnejsi o tech samych x%, takze kdo nechce davat prilis penez za GT, muze imho beze strachu investovat do 3870. Jako vzdy je to jen o penezich a osobnich limitech).
presne tak. karty jsou v radech stejne takze koupe podle penez. pro me napr. pro ati by navic hovorila spotreba v idle ten rozdil je docela velkej(to ma muj router)
Citace:
Původně odeslal
PetrT
A pokud mu opravdu nechybí úpně nejvyšší výkon, dá mu 3850 512MB srovnatelný s 3870 za ještě menší peníze... :cool: