No tak tohle jsem nevedel :-) Trochu jsem jim pritopil.. respektive dal jsem jim maximum, co deska dovolila.. (2.7 V) Zkusim to snizit tedy...Citace:
Původně odeslal Chuanito23
Printable View
No tak tohle jsem nevedel :-) Trochu jsem jim pritopil.. respektive dal jsem jim maximum, co deska dovolila.. (2.7 V) Zkusim to snizit tedy...Citace:
Původně odeslal Chuanito23
2Hynchenzo: S tou pameti a mensimi tenchnologiemi - mensi technologii vetsinou (ne-li 100%) staci mensi napeti.(logicky pokud das tedy napeti vyssi, budou se i vic zahrivat). Pokud ale na tech pametovych modulech v pohode udrzis ruku, tak ta jejich voltaz urcite neni tvuj problem.
S tou pastou - nevim co ma ten chladic original za pastu (necekam zadny zazrak). Ja osobne pouzivam pastu Star-700. Neni to zadna predrazena silenost jako artic silver za 500,- a vice. Ty 3ml stoji asi nejakych 120,-, je v tom 10% stribra. Pry. ( reklame a popisu zbozi uz neverim) Nijak ten obsah analyzovat ale nehodlam :o)) Jde o to, ze ucinek to ma. Muzu jen doporucit. Pred tim jsem pouzival standartni elektro teplovodivou pastu za 40,-. Ta se ale pri vyssi teplote nejak moc roztekala.