Ze sem ho spokojene vratil do PC a jedem dal ...
Printable View
Je rozdiel L&C a LC - su to dve rozne firmy. L&C su lepsie. LC je uplny smejd, ktory sa predava pod x roznymi znackami (napr. PREMIER), typicke oznacenie je LC-B300ATX.
Tak už zase začalo zlobit to vypalování. Včera ještě vše OK a dneska dám pálit DVD a při zapisování Lead-In se to zastaví, resp. dělá to jako že pálí, ale pomůže jen tvrdý reset - mechanika je zasekla. Zku*vil jsem 2 DVD, pak už jsem začal testovat na RW a prostě se to přes Lead-In nedostane a je nutné buď tvrdý reset, nebo vyndat zachodu napájení mechaniky :D.
Když jí vyndám a zapojím přes externí USB redukci, tak to vypaluje normálně, čili to opravdu vypadá na ten zdroj :(
...
...Citace:
Původně odeslal Behemot
Když teď jsem ve fakt špatné finanční situaci :(, ale mám to hodně nahoře v need listu.
Takže radši riskuješ celé PC...
Tak už 2. týden makám jen na notebooku, ale Seasonic je objednán :)
Měl jsem menší problém s notebooku, tak jsem potřeboval na comp a vždycky se mi resetoval kvůli grafické kartě - nejdříve zhasla obrazovka a pak reset.
Tak mi to teda nedalo a půjčil jsem si grafiku do bráchy (má to samé co já jen od Hercula) a světe div se, po instalaci ovladačů - což nechápu proč jsem musel, když je to rovnaká karta - se mi to najednou neseká.
Teď si vesele komprimuji v Premiere do MPEG2 a nic.
Sranda je, že jsem tu svou grafiku namontoval k bráchovi a tam jede taky v poho, měl jsem spuštěnou dlouho dokonce i jednu hru.
Takže já už fakt nechápu co to je.
Mám strach, aby to nebylo něco na desce - že s tím prostě jednou hýbnu a vše funguje, pak s tím hýbnu jinak a je to rozbité.
Nasazen Seasonic SS-400ET 400W najednou jsou všechny problémy se stabilitou fuč. Grafika stabilní, vypalování OK a ještě navíc to TICHO! To je prostě nářez.
Již vím, jaké zdroje budu doporučovat.
Všem děkuji za rady a snad již toto byl poslední příspěvek :)
Doufejme, ze jen v tomto threadu ;)