Re: Free alternativy pre par programov
Citace:
Původně odeslal
ace
capture nx je z isteho pohladu vychytany ale na xp so zmenenym dpi na 120 je nepouzitelny, listy sa kedajeko prekresluju apod.
nef - isty cas som pouzival ale momentalne som od toho upustil
paint.net - zatial mi vyhovuje, to co potrebujem (obcasne minimalne upravy) mi spravi, vytlacene fotky z labu su ok, nevidim problem; rychlost softu je uplne v pohode, mozno je problem v tvojom prijimaci, mne to beha ok na a64 3200+/1GB (podpis)
fotky mam pre seba, nezivim sa tym
==
edit:
- capture one nevyzera byt free
- gimp som skusal a ten mi teda nesadol
Netvrdim, ze paint.net je plna nahrada na capture nx. Su to programy na inych koncoch ale na moje skromne amaterske obcasne ucely je paint.net ok.
A proč ne Gimp, který toho umí rozhodně více než paint.NET? A rychlost je opravdu bídná, stačí něco složitějšího a to co je například v Photoshopu za pár sekund, trvá v paintu celé věky. Navíc mi přišlo naprosto nesmyslné porovnání těchto programů, protože každý je na něco naprosto jiného. Já fotím jen do formátu nef, a tam je mi paint naprosto k ničemu. Capture NX je prostě něco jiného než paint.NET a nedá se jím nahradit.
Re: Free alternativy pre par programov
vsetko co pises je ok
ja tie programy neporovnavam
islo mi o to, ze som pouzival x programov a chcel som nahradit funkcnost, ktoru som z nich pouzival niecim free
hawk