-
Myslim ze ako referencne sluchatka sa dost pouzivaju sluchatka od firmy GRADO ale vyborne su aj modely z high-end rady SENNHEISER, KOSS ci AKG. Tie su ale dost drahe (5000 a viac). Pokial nemas "absolutny sluch" alebo nie si totalny audiofil tak ti budu stacit aj "obycajne" Technics, Sony, Panasonic alebo lacnejsie modely vyssie uvedenych znaciek. ;)
-
-
No podle myho jsou KOSS nejlepsi volbou na poslech hudby(samozrejmne mimo full-profesionalnich sluchatek)
-
Hmm, tie Grado nic moc(male frekvencne rozsahy, maly odstup signal sum a moc lacne) radsej by som doporucil nejaky high fidelity model od renomovanyx vyrobcov ako Internacional alebo Asahi = zaruka absolutnej kvality ;)
Ale nie, tie Grado RS1 vyzeraju na fakt huste maso ;D
Idem predat svoje a kupit si aspon dvoje Grada, aby som mal istotu..
-
Co vim tak Grado dělalo 2 modely a ten levnější (kolem 3000) jsem chtěl.Porovnával jsem v high-end studiu a zvukově mi nejvíc seděly Vivanco-za tu cenu jsou skvělý,proto jsem je koupil. Kdo chce hluboký basy musí hledat uzavřený sluchátka (Beyery a spotřebka-velký), kdo jde za neutralitou - otevřený a polootevřený (Senheiser,Koss Porta pro apod). V tísni jsem kupoval levný a překvapily mně malý Panasonic s XBassem za 400 a viděl jsem slušně vypadající velký Technics 30, vydaný k 30 výročí, za asi 700.