teoreticku by mohlo jit sehnat redukci PS2 na USB (opacna existuje...)
Printable View
teoreticku by mohlo jit sehnat redukci PS2 na USB (opacna existuje...)
Redukcia s PS2 na USB je totalna somarina. Naco je to dobre robit redukciu s pomalsieho systemu na rychlejsi. Ved Ti to aj tak pobezi pomalsie. A navyse som to este nikde nevidel.
Tak taku redukciu by som takisto naozaj rad videl...
ja jen, ze by mu to mohlo vyresit ten jeho problem. jinak doporucju, aby si koupil logitech b69 za 500-600kc (USB). Je to fakt krysa v pohode....
Ako to myslis v urcity cas ako sa da nastavit komp aby sa mi zapol o polnoci alebo kedy chcem ked je vypnuty (samozrejme v sieti).Citace:
Původně odeslal Petrt
Tomu som nejak nepochopil.
Ale to UPS je aj tak super kvoli nestabilite sieti a vypadku prudu par krat sa mi to stalo ;D ;D.
Len skoda ze nemam 500 len 300 ta nema komunikacny port uz som rozmyslal ze ho rozoberiem a pozriem ci tam nechyba len konektor alebo nejake podobne veci co by isli dprobit :idea: :idea:
Pocitac sa normalne zapina v nastaveny cas v biose, to ma snad uz kazda nova doska...
Niekde ide nastavit cas a den v tyzdni, inde den mesiaca,...
Citace:
Původně odeslal Axel
umi to i nase deska EPOX 8K9A ?
zizi
Pokial som dobre pozeral, je tam nastavenie casu a dna v mesiaci, v ktory sa ma spustit...
ano, dival jsi se dobre...prez ztisenim jsem si jej zapinal kazdy den rano nez vstanu-tedka uz to nema zase na nejakou dobu smysl :)Citace:
Původně odeslal Axel
Tak to akosi som este neskusal a netrebalo mi to ale clovek sa stale uci.
A kedze mam UPS je to aj tak na houbi jedine zebysom ho nechal zapnute :idea: