Momentálne v LIBRE:256 MB, PC3700 466 MHz, DDR DIMM 184 pin 2.990,- bez DPH 20%.Citace:
Původně odeslal Raddo
A to po týždni už klesli tuším o 200,-. Už si presne nepam.
Keď budú za dva litre tak kúpim ;D
Printable View
Momentálne v LIBRE:256 MB, PC3700 466 MHz, DDR DIMM 184 pin 2.990,- bez DPH 20%.Citace:
Původně odeslal Raddo
A to po týždni už klesli tuším o 200,-. Už si presne nepam.
Keď budú za dva litre tak kúpim ;D
A kolko libra? Som bol 2 mes. na madagaskare. :mweheh:
Teraz som si to prerátal. Sak je to 35**,-Sk! A to je jak u nás. Teraz. Ale vďaka za ponuku.
pomalicky ale isto cena klesa dnes stoja 2800 bez DPH. treba este aspon 1-2 mesiace pockat kym poriadne klesnu a potom hura na ne.
btw: preco kazdy pinda na tych 241 FSb ??? keby ste poriadne citali videli by ste ze to nebolo na 8rda+ ale 8rga a s vdd na 2V !!!!! treba cakat nic ine neostava, pripajam sa k bananalama ;D
No, prave som to checkol, tie pamate su teraz po 5880 bez DPH velkoobchodna cena, to mi vychadza dakych 7760 s DPH pre maloobchod, co je dost vela a vazne uvazujem o zmysle nakupu tak drahych pamati :(
Ale je pravda, ze idu pomaly ale isto s cenou dolu... trpezlivost ruze prinasa :)
Preboha, maloobchod, čo to je? Kto by to tam kupoval. Ale s kúpou by som bol opatrný. Aj výrobca na svojich stránkach priznáva obmedzenú dosažitelnosť freq. 466MHz. U nforce2 sú s nimi údajne velké problémy. Už po nich tak netúžim ako som túžil.
Takže, ktokoľvek si ich chcete kúpiť, preverte si to. Kde len môžete.
Noooo, s tym maloobchodom... zial nie kazdy ma zivnost (chvalabohu ja hej ;D) a tu cenu som tam hodil len preto, aby som ZVYRAZNIL tu strasnu cenu :) A okrem toho... myslim, ze ked niekto chce ist do takeho overclockingu, ze potrebuje 466MHz pamate, mal byt rozmyslat o OCZ, uz aspon kvoli chladicu na cipoch :)
Ale ja osobne dufam, ze cena pojde kus dole a budu aj tie TwinMOS-y mat fajn pomer cena/vykon... Cena cez 7000,- (bananalama, to je VELKOOBCHODNA cena ;D) je este stale trosku vela aj na mna :)
Odkaz do LIBRY: spustite cenu aspon o 1500! :lol:
teraz nam ostava cakat na report od Radda, kedze on ich ma... no, Raddo, co na ne vravis? Daju sa?
No veď raddo ich už rozmlátil sekerou od zlosti: http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=17902
A s tým velkoobchodom....ale tí čo živnosť nemajú, určite poznajú niekoho, kto ju má. ;D
Mne sa už skôr začínajú páčiť tie OCZ, ale neviem kde na SK sa dajú zohnať.(najlepšie za velkoobchodné ceny :mweheh: )
Odkaz do Libry: OCZetky by vám išli dobre na odbyt. ;D
No tak som to nevydrzal a objednal som si 512MB twinmos 333 CL2 8-) ...dufam, ze som spravil dobre, lebo vcera som sa trapil s kamosovim 256MB modulom 333 CL2,5 ADATA a to je teda sracka jak bejk NEJDE pri CL2 ani len 100MHz (200DDR) :evil: :-( :evil: !!!!!