Mno, ale debatovat na pravopis tu neni bohieco. Pride Admin a to tu zamkne ci zmaze.
Printable View
Mno, ale debatovat na pravopis tu neni bohieco. Pride Admin a to tu zamkne ci zmaze.
Petr Zeisberger napsal:
Čaute lidi nečetli jste někdo článek o tom jak předělat přepájením odporu GeForce2 MX na buď GTS nebo Ultra, nebo něco podobnýho? Já to někde čet ale teď nevim kde a potřeboval bych to najít. Dik moc
jeden clanok tu o prerabke GF2 bol na starom OC-fore, ale nje na GTS alebo Ultra ale na Quadro/Quadro pro.
mam ho doma odlozeny a cakam len na vhodnu dobu/upgrade/ ked ma pripadna strata zatial spolahlivo pracujucej karty nebude as tag mrziet
a prerabka spociva v preletovani odporov na nejakom cipe ktory sluzi tusim na identifikaciu karty ci na co :wink:
tagze treba na to us len texnicke vybavenie : dobra letovacka , odsavacka , dobre oci ;D ,kopec zrucnosti / lebo su to SMD suciastky/
a co sa tyka toho CADu:ze by mi vykonovo nestihala karta v ACAD2002 som si niddy nevsimol , a cil sa zabavam s Catiou /pure 3D/ .. a tiez stiha v pohode
MX => Ti,Ultra nebo GTS? No jako vtip to nebylo spatny az s tim skoncis tak se prosim stav u me a predelej mi starou 486 na P4. To je snad jasny ze to nejde jednoduse ne proto ze by to nezvladlo vyssi takt ale proto ze ty GPU jsou uplne jiny a o sbernici a architekture tistaku ani nemluve. A ze SDR udelat DDR? Tak to uz radsi komentovat nebudu.
Tak to co pises je pekna hlupost, pretoze prerobit Gf2MX na GfUltra, Pro, GTS, ci dokonca TI sa neda:eek: Nemozes prerobit SDRAM na DDR- to sa neda :-( To co hladas ty sa vola SoftQadro, odkryje ti to spustu skrytych moznosti pre GF.. Vsetko najdes na www.guru3d.comCitace:
Původně odeslal Petr Zeisberger
AMD Athlon XP 1600+ @1800+ (1540 Mhz zatial ) AGOIA / TITAN TTC CU5TB / MB ECS K7S5A O/C BIOS Cheepo / 2x128 MB SDRAM PC133@147 PQI/APACER / GF4MX440 4xAGP //// inno3D 270/400@340/479 5ns HYNIX + ventilator z chladica EVERCOOL ND12a pasivy na pamatiach / COMPAQ V70 / Seagate B. 20 GB 5400 Rpm. / Realtek Fast Ethernet PCI Adapter 100/10Mbps / SB LIVE 5.1 DIGITAL / ATX 250W / CDRW TEAC W58E 8x8x32, DVDR TEAC 516E 48x16x2 / Windows XP Professional Eng. SP 1 / Repro:KINYO SW-210 + ENCORE P-160-3D /
??? ja ani nevim jak je to unas mam dycky za bůra a oto za kolik je jedna se ani nestaram ;DCitace:
Původně odeslal eraser
KUA,ja uz mel radost,ze kdyz pude SDR na DDR,tak ze DDR pude na DDR2 ;D ;D Proste kamarade,DDR nebudou.Staryho psa novejm kouskum nenaucis ;DCitace:
Původně odeslal -Ja8k1-
lol diktáty sux a Franz Kafka už tuplem sux!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
na to quadro existovalo vic zpusobu
bud si priprav pajku
nebo se da predelat bios
a nejjednodussi bylo pomoci naky utilitky to primo predelat v ovladacich ... v podstate si drivery zjistej co mas za chip a pak to bud pracuje jako klasicky mx nebo jako quadro ...
jediny co nevim je jak se jmenovala ta utilitka holt prohledej naky downolady na webech jako reactorcritical ...
jinak pokud se ti xe pajet -> http://www.tweakhardware.com/guide/quadro/
JE TO ROZBITÝ ............NEMÁŠ ZAČ......