Krome degaussovani by to rozhodne nic delat nemelo. Me monas, nastesti, zadnej zvuk nevydava.
Printable View
Krome degaussovani by to rozhodne nic delat nemelo. Me monas, nastesti, zadnej zvuk nevydava.
mne eizo trochu vrci, kamaradovi taky a obcas i piska, uvazuju i kvuli tomu o LCD, takz proto ze mi posledni tyden vdz v 22"00 -23"00 na cca 1-2 min zacne vibrovat urcita cast obrazu, vzp. zap. nepomuze musim tu chvilku pockat.
Citace:
Původně odeslal Krupa
krupo mlc nebo ti to priste nerozchodim(treba dnesak zvukarna !!!)
to moje eizo to dela na vsech rozlisenich i frekvencich , nejhorsi je ze se mi nechce poslat ho na reklamaci a bejt treba mesic bez pc
ja mam v hajzlu ramku a taky se mi nechce posilat. myslel sem ze mi lookas pujci a zatim ji prodal :-(Citace:
Původně odeslal DOT
MNo moj vydaval take skurv..... bzucanie kym som nekupil LCD (konecneee) . Asi tam bolo v riti to vychilovacie teleso .
Já bych si spíš tipnul, že mlátí hlavou o monitor ze zoufalství, že se mu právě uvnitř kompu v popel mení Athlon. :lol: Aspoň ta červená požárová barva, co se line z větráků tomu nasvědčuje. ;D Ale k věci - můj monitor je tichej jak myška. Jen při zapnutí při avbsolutním tichu v pokoji z něj jde nějaká melodie !! Prostě si tak nějak zahraje, asi pro dobrou náladu. :DCitace:
Původně odeslal Krupa
to foto je maras:)
Vetsinou je nejaky zvuk dany frekvenci.U nekterych monitoru/hlavne tech levnejsich/je to casem nermalni jev.Nekdy ho lze snizit,ci odstranit zmenou frekvence,nekdy staci jen nekterou/umoznuje-li to nastaveni! Stalo se i ze to bylo zpusobeno spatnym pripojenim monitoru. Pokud je ale frekvence nejaka az moc vysoka a vylozene te to obtezuje,tak bych to reklamoval,nebo skusil nechat opravit.Jinak nevim,ja nejsem opravar!!! 8) 8) DJ" 8) 8)
Me teda moje EIZO F56 zadny zvuky nevydava, nevim jak vam :) Jediny co udela je ten AutoDegauss (nebo rucni), jinak je tichej :))
Citace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
Tak to asi bude vada radsi by takovy majitel/viz upozornovatel na problem/,donyst nekomu,kdo si s tim rozumi a opravi to!!! Teda jestli to pzüde! To ja samozrejme nevim!!! 8) 8) DJ" 8) 8)
No ja jen premejslim, co by ten hluk co ten clovek pise mohlo delat? :)) Vetrak tam pokud mozno zadnej brutalni neni (ja teda myslim ze v monitoru asi neni vubec zadnej :) ) a taky elektronovy delo pokud vim nepouziva nejakej brutalni kalibr naboju... :) Ja bych bordeldelajici monitor rozhodne nebral na lehkou vahu :)
Jen abych se pripojil - moje SONY CPD-G420 je naprosto tiche...