Tak toto snad vidis jasne ne ? Dalsi obrazek je uz DS3.
A nakonec tu mas link na porovnani DQ6 a DS3 (DQ6 ma stejny layout a chladic jako DS4).
Printable View
Hm, uz to vidim, tam by se mi nevesla karta s Accellerem S1:)
Stejne vezmu tu S3 - penize jsou penize. Kazdopadne originalni rseni primo od vyrobce.
Tak jsem se v tom jeste chvili vrtal a opet jsem na vazkach ;D
Ten komp stejne beru na splatky, takze me tisicovka fakt nemrzi - myslite, ze u DS4 nebude problem s kartou s Accelerem S1? To je chladic jako krava. A ten pasiv na desce je tesne u slotu...
Podle tý fotky mi to tak sice nepřijde, ale budu ti věřit :)
Si taky neumim vybrat co ;D
Kluci nejste v tom sami, taky ted resim vyber desky. DS4 je mym hlavnim adeptem. Prijde mi to neco, jako kdysi NF7-S :D Planuji ji vzit z Alfacompu, protoze tam je jeste o 137,- levnejsi, nez v CC :-)
To bych nedelal. Podela se a plat si postovny do Ostravy... CzC ma navic nejlepsi pristup k zakaznikum. Osobne nemam problem zaplatit v CzC o stovku dve navic, protoze vim co cekat :)
No vidíš to, a v SOFTCOMu ji mají ještě o víc než další kilo levněji...viz. http://shop.computershop.cz/eshop/de...dr2-1394-raid- :)
S reklamacemi nemam problem ;-) CC bylo dobre tak rok zpet, ale dnes je uz "jen" lepsi prumer. Zalezi ale na osobnich zkusenostech.
EDC: U desky to sice vychazi levneji, ale treba u GK se to zase dorovna. Uz jsem objednal v Softcomu, maji navic v nabidce vsechny komponenty, co chci a zaroven skladem.
Vysledna sestavicka pak bude vypadat:
C2D E6750
Noctua NH-U9
Gigabyte P35-DS4
2x1GB A-Data EE 800 (4-4-4-12)
ATI Sapphire X1650Pro Ultimate 256MB DDR3
... lets rock :cool:
asi tezko to bude ta co uz ma kdyz ji ma v AGP slotu ;).. jinak kdyby ji nekdo chtel tak ja ji muzu mit za 3908,-Kc s dani.. ale musite ji koupit v T.S.Bohemia na moje jmeno
X1650Pro Ultimate hned z nekolika duvodu - cena, pasivni chladic, pro me dostatecny vykon... na LP jsem si ted overil, ze jeji AGP bratricek stiha nakrmit muj 24" monas v nativnim rozliseni 1920x1200 na medium detaily. Herni PC to urcite neni, z 80% upravuji fotky, takze vykon GK je az druhotny.
Pokud by mi někdo moch poradit co se vyplatí víc budu rád.
Gigabyte GA-P35-DS3P Cena s DPH: 4 020,- Kč
Gigabyte GA-P35-DS4 Cena s DPH: 4 234,- Kč
Gigabyte GA-P35-DQ6 Cena s DPH: 5 186,- Kč
Když koukám na fotky tak je rozdíl v chlazení a možná kvalitou napájení.
Budu chladit vodou cpu, čipset a grafiku.
Nejde mi o neaké extremni taktování , ted mám jen šmejdskýho E4300. Ale rád bych aby to umělo i 45nm C2D které přijdou na podzim protože bych chtěl určitě upgradovat.
Ted mám Asus P5N-E SLi a ta má jen 4x SATA což mi bohužel již nestačí a přídavné řadiče stojej majlant :(
2aless: Z těchhle tří bych bral DS4, DS3P nemá možnost RAIDu, a DQ6 toho zas tak moc navíc oproti DS4 nenabízí, aby se to vyplatilo...
DS3P má ich9R takže Raid by měla mít. DQ6 se mi zdá dost předražená oproti DS4 takže do tý bych asi nešel , jedině kdyby stála za to (hezčí krabice atd. :D )
ted jsem mel vytazenej fotak pac jsme se s kamosem projizdeli Crossfirem a to neslo nevyfotit tak jsem pro vas udelal i fotky te DS4 + Noctua NH-U9F ktera se tam bezproblemu vleze ;).. takovej Freezer 7 se musi orezavat, staci jen kousek ramecku od vetrone pac kdyz se to neudela tak se navzajem opiraji a malinko vychyluji :(
Právě že chci těch 8x SATA , 6x by mi asi prozatim stačilo ale již ted mám 4x zabráno a další plánuji zabrat. Ještě je tam za 3200 DS3R s 8x Sata což by se dalo ale zase nemá druhej Pcie16x ... i kdyz bych ho asi nepotřeboval.
btw ted koukám na web GB a maj tam u DS4 několik revizí, koukám na 2.0 a ta má uplně jiný chlazení , vypadá levněji. Co se ted prodává v obchodech za verzi ?