Re: Jaký klient IM používáte?
Citace:
Původně odeslal
NeMeM9aA
miranda snad pod wine taky funguje docela slusne - osobne jsem to nezkousel. Preci jenom jsem chtel mit takhle casto pouzivany prg nativni.
Nativni ?? Snad emulovany na jinem systemu ... :-)
Citace:
Původně odeslal
svaca
Nativni ?? Snad emulovany na jinem systemu ... :-)
Tohle uplne nechapu. Ja jsem psal, ze miranda neni nativni, ale pod wine funguje - je tedy emulovana (i kdyz vime, ze Wine Is Not Emulator :-)).
Proto jsem zvolil nativni program gaim.
Jo ja jsem si to spatne precetl, ty pouzivas gaim ... chapu ..
Citace:
Původně odeslal
svaca
Vyprdni se na plnohodnotneho ICQ klienta a nasad jabber (PSI klient) ...
Ziskas ... :
1. ICQ
2. Jabber
3. TV programy
4. Slovniky
5. RAM disk
6. RSS
7. Pocasi
8. SMS branu
9. STABILITU protokolu ...
10. Otevreny protokol ...
Jasně transporty jsou super, zkoušel jsem ale nějak mi to úplně nesedlo, něco tomu chybělo, už je to dlouho nevzpomínám si. Plánuju to rozjet uplně ale nějak jsem se ještě neodhodlal :)
Jabber transport na ICQ mne nikdy uspesne nezozral kontakty, mena, invisible rezimy a skupiny ... bez toho je to useless
Citace:
Původně odeslal
MadCap
Jabber transport na ICQ mne nikdy uspesne nezozral kontakty, mena, invisible rezimy a skupiny ... bez toho je to useless
No je pravda, ze to 100 procentni neni, ale ucel je presedlat na jabbera, ne si stale pestovat ICQ ... :-) A kdyz to pochopi i lidi okolo tebe, tak je klid ... :-)
takze budem instruovat svojich 300 kontaktov? dakujem, neprosim ;)
Jo kdo chce kam, pomozme mu tam ....
Citace:
Původně odeslal
MadCap
Computer Miranda Pack ;)
pres wine?? nebo si dala redakce tu praci s kompilovanim pomoci wine-gcc?
Citace:
Původně odeslal
Strby
pres wine?? nebo si dala redakce tu praci s kompilovanim pomoci wine-gcc?
nj, som to trochu utal, nevsimol som si, ze tu riesite len linuxove :)) sorry ... multiplatformovy som pouzival v minulosti SIM, dnes do Linuxu nechodim (dobrovolne) .... inak prekompilovat by to neslo, to by som musel riesit vsetky pluginy a to by bol humuuuus
Citace:
Původně odeslal
MadCap
nj, som to trochu utal, nevsimol som si, ze tu riesite len linuxove :)) sorry ... multiplatformovy som pouzival v minulosti SIM, dnes do Linuxu nechodim (dobrovolne) .... inak prekompilovat by to neslo, to by som musel riesit vsetky pluginy a to by bol humuuuus
jj to kazdopadne :-) ale kdyz mrknes na ofiko forum tak se tam o to uz nejakou dobu jeden typek snazi... na to jak dlouho to dela tak vice mene neuspesne :-(
Citace:
Původně odeslal
Strby
jj to kazdopadne :-) ale kdyz mrknes na ofiko forum tak se tam o to uz nejakou dobu jeden typek snazi... na to jak dlouho to dela tak vice mene neuspesne :-(
Zkoušel jsem tu kompilovanou mirandu z fóra. Základ fungoval dobře ale jakýkoli jiný plug-in by se musel nejdřív zkompilovat a asi i drobek upravit. Na to nemám :). Jenže miranda bez plug-inů není miranda.