2 Arcanus a L@zo> preco sa pytate?
Printable View
2 Arcanus a L@zo> preco sa pytate?
chcel by som aj ja...Citace:
Původně odeslal GABO
Core Thoroughbred-B
CPU Model 8
Performance Rating 1700+
Working frequency 1467 MHz
Package Type OPGA
Operating Voltage 1.6 V
Max Die Temperature 90° C
L1 Cache Size 128 KB
L2 Cache Size 256 KB
Multiplier 11x
FSB Frequency 266 MHz
Stepping Code JIUHB
Manufacture Year 2003
Manufacture Week 02
Production Batch M
Batch Production Number 0543
Downgraded from 2700+
Teoreticky je tedy horší než ty který maji default napájení 1,5V ne ?
Protože na základní frekvenci potřebuje o 0,1V víc ... Nebo se pletu ?
Ty 1,5V jsou o dost lepší
Jinak už nemám žádný cpu vše je prodáno skusim ještěsehnat tu dobrou sérii ale je to pomněrně drahé a složité tak když zas budou tak se ozvu
PS: Těm z vás kterým jsem ho poslal doufam že se pochlubíte kolik max jste z něj dostali
PS2 for Gabo: Dodávku do sk řešim
Ako to zistujes ze z akeho procaku to mas downgradnute ??Citace:
Původně odeslal zivan
A idu vam setkym tie 1700XP DLT3C JIUHB tak masakerne taktovat ??
Přečti si thred amd identifikátor
AXDA1700DLT3C JIUHB 0308SPMWCitace:
Původně odeslal cox
Dle článku, kterej napsal GABO, by mělo jít o T-Bred AO, ten jel na 1,5V,
ale šel špatně taktovat, takže jak je to možné?
Prosím GABA o vyjádření.
Děkuji
Je to B0 na 1.5V default... Ver tomu.
vycházel jsem z http://www.pretaktovanie.sk/article....&mode=&order=0Citace:
Původně odeslal sisi
je pravda, že článek je staršího data, jsem zvědavej, co na to GABO jako autor
Gabo to ma dobre, protoze JIUHB Znamena ze je to B0 a v dobe kdy to psal jeste nebyly B0 ktery behali na 1,5V jestli se nepletu. Ale kazdopadne podle toho co psal Gabo a psal to (aspon myslim) spravne, protoze steping se pozna podle toho posledniho pismena je to B0, je fakt ze sem to cetl pred delsi dobou, tak se snad nepletu.
Mne na KT333 jede 12,5 uplne v pohode, mne to deska umoznuje a vzhledem k tomu ze se nak uz vic nechce jet pametem, tak to bylo reseni, ale snad jeste pametem domluvim, kdyz ne tak je nahradi neco jinyho :-)Citace:
Původně odeslal MK2
No skratka clovece mne to nejde a nechapem menit na 2100+ AIUHB , co mi je dosti zahadou :? skratka to nastartuje len na 13x multiplikatory a basta :-(
CIze sa vyjadrim - proste v dobe clanku (ktory je mimochodom uz stary) neboli B0 na 1,5V...kod by mal vsak sediet. Pozriem sa na to presnejsie pozdejsie.
skoda, ze sa uz vsetky dlt3c vypredali(aspon v Prahe), rad by som jeden; ked niekto zisti, ze ich niekde maju(v Cesku aj na Slovensku) nech urcite napise :!: :!: :!:
a ked ich maju v tej Alfe, neposlala by nejaka dobra dusa jeden dlt3c do prahy(prip. osobne) ???
Takze v Prahe sa uz vobec nedaju zohnat ?? Ja tam idem nabuduci tyzden tak by som zobral aj ja jeden ale ked nebude tak to je smola.Citace:
Původně odeslal DaTa
Tak by som vedel zobrat nejaky kusok aj niekomu inemu !!