mě WMP nezobrazuje titulky, pokud maj jinej název než "název filmu".sub :?: jako třeba blade_cz.txt.Citace:
Původně odeslal Špeta Marek
používám zasadně MDVDPlayer 1.2 :smoke:
Printable View
mě WMP nezobrazuje titulky, pokud maj jinej název než "název filmu".sub :?: jako třeba blade_cz.txt.Citace:
Původně odeslal Špeta Marek
používám zasadně MDVDPlayer 1.2 :smoke:
...pouzivas G400 ???Citace:
Původně odeslal abel
...keby si mal titulky pomenovane napr blade.CZ.txt tak Ti ich zoberie :wink: -koncovka je jedno *.sub *.srt alebo *.txt
ja si stojim za wmp 6.4 (mplayer2.exe) + divxg400 .. je to vsechno ve win..teda divxg400 se mjsi stahnout asi 500kb nebo kolik ma...a mak vsechno super...ikdyz je fakt ze jsem naholdan tady odsud uz dlouho dobu na mv2player..jdu ho stahnout a zkusit...
nepoužívám :oops: ;DCitace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
mě 100%-ně vyhovuje MDVDP. má to spoustu nastavení (změna písma apod.), používám ho několik let, takže to neřešim 8-) .
...no nic, ja som myslel ten G400 jak subtitles viewer pre WMP (tak asi VobSub) :wink:
hey ten MV2Player som si fcera stiahol, ked ste ho tu tak ospevovali, ano ma mnozstvo funkcii a nastaveni, jediny problem je ze je to este nedotiahnute, takze moja volba je 1. BSplayer 2. RadLight :wink:
Jednoznacne MV2PLAYER
a s FFDSHOW
videl som tu nejake namietky na to ze to nejde dokopy a hadze xyby.
problem je v tom ako sa to vyladi.treba sa tym troska pohrat.niektore filmy idu dobre so zapnutym xvidom a niektore nie.je to na cloveku ako pozna svoj system.
mne to ide...
co sa ale tyka MV2playera ma super funkciu pre slabsie pocitace ako mam napr ja.a to je ze ak je video prehravane trhavo zaskrtnite :)))
a ozaj to funguje. :)))
takze kto ma pod 500 MHZ CPU tak jednoznacne odporucam MV2Player.
a pre tyx co maju WMP tak tam to trha aj pri 400 MHZ takze pre mna je to absolutne odpisane :))) a to nemam najnovsju a najvyssju verziu.
naco.ani ho nepouzivam.
ale kolko ludi tolko xuti
To bys mi mohl rict, jak ma vypadat .mvd file, aby po zavolani mdvdp.exe neco.mvd se pustil film z CD rovnou do full screenu. Mne se pusti MDVDP a ten film uz nesosne.Citace:
Původně odeslal abel
PS: Taky kombinuju s WMP 6.4 + VobSub.
Momentalne MV 2 Player + ACE Mega Codecs Pack 4.31 (5+ mi delaj divny haluze :roll: )´..
BSPlayer 0.85 build 484. tha rulezz :smoke:
...tak to mi teda napis, co je na nom nedotiahnute :!: fakt ma to zaujima :!: :!: :!:Citace:
Původně odeslal JurajF
No dneska sem si vyzkoušl MV2Player a už nic jinýho nechci. Ale eště sem to nezkoušel na TV. Tak nevim jak pudou titulky.
Ja pouzivam Mplayer. Od te doby se absolutne nemusim starat o nejake kodeky, protoze mi prechrousta uplne vsechno. Zase jeden z duvodu, proc prejit na Linux...
rekl bych, ze mv2player je na televizi docela vychytanej - proste nastavis, aby se pri maximalizaci, otevrel na TV, a je to :-)Citace:
Původně odeslal kecinzer
zasadne mv2player, je najlepsi ;D
ja to mam uz par krat odskusane, je to proste parada, vsetko sa da nastavovat tak ako na monitore, posuvat titulky, zvacsovat titulky a obraz. Jednoducho je to najlepsie co sa da teraz zohnat. :idea:Citace:
Původně odeslal kecinzer
Tak to sem rád ;D
MP6.4 + VobSUB
Niekde som cital, ze ten DivxG400 sa nema pouzivat, ak nemate G400 grafiku
Souhlas.Citace:
Původně odeslal Haldo
Mozna proto, ze obraci obraz vzhuru nohama ;D
Dobre a co ked mam G450 alebo G550 Matroxa ? Co potom ? Asi by bolo dobre najst aj G450 aj G550 a ked mam ATI tak take nieco na ATI ;DCitace:
Původně odeslal Haldo
A nemas iba Ty obrateny monas ? ;DCitace:
Původně odeslal Harry
Nevíte jak se dá udělat v tom MV2 aby se dala skrýt ta ovládací lišta, aby bylo vidět je n video ???
Radlight rule da world.
BSPlayer, jedině BSPlayer
staci 2x poklikat na obraz a da sa fullscreen, potom staci kliknut raz na obraz a ovladaci panel sa skryje alebo stlacit klavesu H.Citace:
Původně odeslal kecinzer