co jsem cetl tak nastavovani 1T maji jen VIA chipsety. ale to jen tlumocim ... podlozeno to nemam. Zkus se zeptat Spece, ten to mozna bude vedet presneji...
Printable View
co jsem cetl tak nastavovani 1T maji jen VIA chipsety. ale to jen tlumocim ... podlozeno to nemam. Zkus se zeptat Spece, ten to mozna bude vedet presneji...
2 Marek: no to ma nenapadlo vyskusat ten rozdiel ani neviem kolko tam mam AGP ...ale divne je ze bez SATA na epoxe to fungovalo :roll:
Inac aky je najlepsi test HDD ?
HD Tach a Sandra stoji za <|> ...
Este jedna vec ktoru som nenasiel v manualy
Enhance PCI Performance
Co to robi/nerobi ?
Mě ralli swapovalo s 256MB i při 1024*768. Na tuhle hru je to fakt málo.Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
2Deviant: S těma pamětma na FSB217 máš opravdu slabší výsledek. Já měl s jednou pamětí DDR400 při FSB212 (5-3-3-2) lepší výsledky než ty na 217. Jsem zvědavej jak ti spolu pojedou dvě paměti v dualu. Pokud to udrží těch 217FSB, tak to bude hodně slušný.
Ja som skusal nastavit rozlisenie 1152 a skubalo to tiez obcas. Potom som zvacsil AGP aparature size zo 128 na 256 a prestalo to.Citace:
Původně odeslal Massaro
1 T - u pameti muzu nastavit v pohode, akorat ty pameti to nerozdychaji ;D
Ja ale nemyslim casovanie RAS,TRAS ....Citace:
Původně odeslal BRUCEF
Ja chcem nastavit 1T Command Rate - a to som v Biose nenasiel - asi to je zapnute automaticky
Problem BOL v AGP aperture size ...ale opacny ...mal som 64MB a ako nahle som dal 128MB cukanie v 1600x1200 uplne zmizlo ;DCitace:
Původně odeslal Marek.Sedlář