ohledně oc na Nforce2 vs KT400 si dovolím nesouhlasit, podle mě je to přesně opačně, měl jsem obojí a mohu srovnávatCitace:
Původně odeslal maros000
Printable View
ohledně oc na Nforce2 vs KT400 si dovolím nesouhlasit, podle mě je to přesně opačně, měl jsem obojí a mohu srovnávatCitace:
Původně odeslal maros000
Moze to byt rozne zalezi aj od vyrobcu!!! Ked si kupis od nejakej supackejsej znacke a od nejakej GOOD tak v tom rozdiel urcite bude!!! Tazko porovnavat to je iba moj nazor-Moze byt dost subiektivny!!! ;D
ta kt400 byla epox a při fsb nad 180 se to chovalo divně (možná za to mohla tv karta + audigy) , ale to už jsem nezjistil, protože mi odešla a než jsem ji vyreklamoval, tak jsem koupil nforce2 a už si ho nechal, samozřejmě , že jina deska by třeba jela líp, v současné době proti nforce2 hovoří vyšší cena, jinak kt 400 je dobrej a jsou už i docela levný
Ja mam pomalej ,ale drahou VIU 333 a v Sandre mam 2700.:-))))Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
A mal si vsetko dobre nastavene???
Je vidět,že mluví o něčem,s čím nemá zkušenosti ;D ;DCitace:
Původně odeslal santamonicaboy
Vidno ze citas asi iba kazdu druhu vetu :evil: !!!! Ako som povedal zalezi aj od vyrobcu!!!!!!!!!
Koupil jsem si borca pameti(viz popis) ktery mu v Sandre hodily 2200 a mel desku s chipem KT400! Ja mam SiS 745 a mam 2300!!! 8-)[/quote]
Ja mam pomalej ,ale drahou VIU 333 a v Sandre mam 2700.:-))))[/quote]
A na kolik mas vytocenou FSB?
Ale firma ECS uz vyraba 90% vsetkych zakladnych dosiek na trhu a to znacky ako su napr. ABI :idea: T.
To chces rict,ze ECS dela desky treba pro ABIT,jo ???Citace:
Původně odeslal rbob
ano a staci sa len informovat na domacej stranke v Thaiwane.
KUa,to je zase novinka ;D No,tak to de ;D Dukaz toho,jak moc platis u ABITU za znacku ;DCitace:
Původně odeslal rbob
Je jasne ze vsetko viraba Tajwan ale aj to ze torobia ty isty ludia ale dosky navrhuju inde a za to sa platy predca aku dosku kvalitnu chces taku si kupis aj ked niekedy lacnejsia lepsia!!!
Vsetci iba kydate na ECS, ale predpokladam ze skoro nikto kto sa o nej vyjadruje negtivne ju ani nikdy nemal.
Doteraz pouzivam staru ECS KT133A (vid popis), ide uplne stabilne, vtedy nebolo nic lepsie za taku cenu, a davat o 1000-2000 korun viac za dosku sa mi fakt nechcelo.
Napriklad ECS K7VTA3CL ma VIA KT333 a stoji 1900Sk bez DPH(ma aj 100 mbps LAN)
A taka ECS L7VTA, KT400 a cena je 2290 SK bez DPH.
Pokial user nepotrebuje pretaktovat, tak neviem o nicom lepsom v tejto cene. Mate vy snad nieco lepsie za taku cenu?
ja jsem mel ECS K7S5A a pokud jsem netaktoval tak bylo naprosto vse OK to mohu potrvrdit.aale zacal jsem taktit,takze jsem ji prodal,ale jinak jsem s ni fakt nemal problem a mel jsem tam jak SDRAMy tak DDRka
Ta ECS se SIS 746(nemuzu si zapamatovat nazev ty desky),je podle me deska s jasne nejlepsim pomerem cena-vykon.A uz i pribejvaj ladicsky schopnosti-FSB po 1mhz atd.A le hlavne se da zvedat i napeti,sice je to nejak limitovany myslim 5%,ale new bisoi to podle me budou resit-neni co resit,tahle deka best ;DCitace:
Původně odeslal Vlko
Doporucuji to, co mam ja - Asus A7N8X + XP tb 1700+ + OCZ400 Performance Series CL2.
Bez zvysovani napětí jede proc. naprosto stabilně na 1660 Mhz (10 x 166) nebo také na 1600 (8 x 200). Když napětí zvednu na 1.6 V, tak v pohodě 1800 Mzh (9 x 200).
Blbý je, že máš ten limit 5-6 tisíc.
Rozhodně doporučuju desku s Nforce2, ale ne od MSI. Docela slušnej a levnej je třeba Abit nebo Epox, o deskách s Nforce2 od ostatních výrobců nic nevim.
No jo,mit prachy,vse je o penezich ;D Ten EPOX s nforce 2 taky neni spatnej ;DCitace:
Původně odeslal Kankal