VYzera to dost dobre...tuto vec uz zhanam dlhsie..v BAUMAXE to vsak nemali urcite.. :|
Printable View
VYzera to dost dobre...tuto vec uz zhanam dlhsie..v BAUMAXE to vsak nemali urcite.. :|
Ja mam to samy z Baumarktu.Nemam ted cas,ale doufejme,ze to pujde,protoze kdyz jsem si s tim jednou hral,tak se mi porad trhal ten igelit o hrany vetraku....Nejakej zlepsovak? :-)Citace:
Původně odeslal Arteee
Normalne to nemuzu sehnat :evil: :evil: :evil: .Nekoupil bys toho vic a neposlal mi to pls?Kolik toho bylo za tu 100?Citace:
Původně odeslal Arteee
Jestli mas nekde kompletni Globus,tj. i Baumarkt,tak tam toho maj na kila,ja jsem koupil 10METRU za 80 kc.....Citace:
Původně odeslal Lukas Volek
Ja nemam ,ale kamos to ma v Praze za rohem.Ale potrebuju nejaky presnejsi oznaceni,aby mi neprivezl neco jinyho.DikyCitace:
Původně odeslal ITpozemstan
Tak jsem se taky stavil do Bauhasu a za 85kč jsem si pořídil 1m igelitem obaleného spirálovitého drátu ;D . Ještě koupit někde mřížku a jdu do toho hned odpoledne ;D . Asi by se to dalo sehnat i levněji, ale kdo to má hledat. V Bauhasu to měli v oddělení s digestořema a podobnýma zbytečnostma a měli tam i hromadu různých redukcí.
Takže kdo nevěří ať tam běží :arrow:
2All: No trvalo to než jsem to našel, měli to skoro u země, nebejt mé ženy tak to taky přehlídnu. Takže zejtra tam zajdu a řeknu Vám kolik toho maj :arrow:
2Aladar72: Jo opravdu stálo 85,-, ale nemůžu souhlasit s metrem, mě to vísí až na zem a to je dobrejch 1,5m :wink:
2Lukas Volek: V regálu to měli pod označením Alu Flex xxx(myslím že trubka)
zkuste se podivat http://www.pctuning.cz/titulnistrana...=2&ArtId=16851
tady je podrobny popis vetrneho tunelu.
...a jak to delas v zime kdyz soli? to si ho omotavas kolem pasu? ;DCitace:
Původně odeslal Arteee
:mweheh:Citace:
Původně odeslal .::Richmond::.
Diky uz to mam doma.Ted si jen lamu jak na to nasadit na 92mm vetrak.Musim udelat nejakou redukci :? Na 80mm to nandam v pohode. :-)Citace:
Původně odeslal Arteee
Kdyz se tu bavite. to tech tunelech (taly se mi to libi a laka mne to)
Ale jak je to s prachem ??! Kdyz je tam jen tak mrizka musi se do complu 10x vic prasit nee?? A i celkove hluk musi stoupnout kdyz vetrak je primo na dohled z venku.
Ja mám proti prachu na otvore vystrihnutý filter z kuchynskej rychloutierky. Je to dostatočne porézny materiál a výborne filtruje. Keď sa zanesie vložím druhý. Hluk je skutočne minimálny. Max otáčky vetráku procaka sú do 1000. A naviac prídavné vyfukovacie ventilátory vrátane zdrojového (spolu 3 ks.) pomáhajú cirkulácii vzduchu aj cez chladič procesora. Teraz pri teplote okolia 25°C mi pri bežnej práci nestúpne teplota nad 40°C a hluk - takmer nepočuť. Ak mám zapnutú nejakú hudobnú zvukovú kulisu tak ho nepočujem vôbec Oveľa, oveľa hlučnejšie sú CDROM, ktoré som si všimol až teraz po úprave na WT.Citace:
Původně odeslal CRYoGenicK
No tak jsem to namontoval. Strávil jsem nad tím celé dvě hodiny, ale je to super. Na fan u procu mi to moc nešlo nasadit tak jsem si udělal redukci z PET lahve a ta jde nasadit bez problémů. Druhý fan AC TC-1 byl bez problémů trochu izolačky a bylo to. Největší problém byl to zahnout a vyvést vepředu pod mechanikama s tím jsem si opravdu užil nakonec se kouzlo podařilo ;D . Ještě udělám osvětlení a bude to hotovo :idea: .
Až budu mít chvilku tak to nafotím a dám na web.
2Lukas Volek: Docela jednoduše, nesmíš se bát, že tomu ublížíš. Zkrátka obtáhni druhej závit toho drátu přes růžek a je to, a už to nikdz nesundáš :wink:
2All: Prachovej filtr na začátek doporučuju, teď jsem to asi po 3 měsících sundal a to co na mě vypadlo... Na chladičí(v té trubce) jsem měl dvě 80ky, nechápu jak se mohli vůbec točit(asi se netočily), takovýho prachu jsem ještě neviděl. Každopádně jsem jednu 80ku dal pryč a teplota slezla průměrně o jeden stupěň dolu ??? ??? ??? Že by ten prach :mweheh:
Jako LUX je to dobrý :mweheh: ;D
Tak to co tu zhanate (GABO...), tak som to zohnal uz asi pred mesiacom v presove (jeden kamos mi to doniesol), je to priesvitne, spirala, cez ktoru je natiahnuty igelit a pol metra ma vyslo na 300 Sk :-( . Este som to neskusal, lebo mam dosku na reklamacke a nechce sa mi rezat pozadovany rozmer, lebo ina doska moze mat inac cpu paticu.
Nečet jsem tu všechno a možná ti už někdo něco poradil. Proti prachu si zkus třeba sehnat modelářskou kovovou mřížku/síťku. Mívají to v obchodech, kde prodávají plastikové modely, etc. Dá se přišroubovat do otvoru těmi šroubky, kterými přišroubuješ krycí mřížku.Citace:
Hi.
To joo taky reseni proste nejakej filtr ale z dobreho matrose. Zatim tunel delat nebudu nechci mit moc hlucnej kompl.......takovy ty reci jak ma nekdo pretaktovanej procesor pres 2GHz v kejsu bezny veci vcetne pridavnejch vetraku a tunelu a tvrdiii jak to maaa super silent tomu nejak neverim.Citace:
Původně odeslal tichoschlapek
Proste na ukor vykonu vzdycky musi bejt vetsi hluk (nebo sum)z komplu.
Chce to taky poradnej kejs a zdroj.
Ja som tiež neveril :? kým som to nespravil. keď to počul kamarát myslel si, že mám komp. vo vedľajšej izbe :!: :!: :!: Dobre si pamätal hluk pred úpravou. ;DCitace:
taxem konecne uz udelal taky ten wind tunel nejaky fotky jsou tady http://rygr.humlak.cz/windtunel prisel na par korun a zatim to vypada ze se teplota snizila o nejakych 6-10stupnu... to poznam behem par dni lip...
nemohol by si zmensit kvalitu tych fotiek ??? je ich tam 13 a kazda ma okolo 1Mb ;DCitace:
Původně odeslal Rygrsek
jo jasny sorry... mmnt za chvili to tam bude ;DCitace:
Původně odeslal mitchi
tady sou zmenseny.... http://rygr.humlak.cz/windtunel/mensi
dik ;DCitace:
Původně odeslal Rygrsek
Edit:
co to je za materialhttp://rygr.humlak.cz/windtunel/mensi/8.jpg
a co hluk ???
;D
to jsou instalatersky obaly na trubky co se davaj asi kvuli teplu... hluk je malej... mensi nez s otevrenou case ...
edit:pozdeji udelam stranku s tema fotkama a popiskama :-)