To se pomalu divím, že se nevidalo něci joko GF3ultra serie (jako tomu bylo u GF2)
¨Dalsi duvod brat nVidii oprtoti ATi, ty tak dobre nejdou pretaktovaat
Printable View
To se pomalu divím, že se nevidalo něci joko GF3ultra serie (jako tomu bylo u GF2)
¨Dalsi duvod brat nVidii oprtoti ATi, ty tak dobre nejdou pretaktovaat
Ja mam G3ti 200 Sparkle a jedu s ni 230\520 je to OEM ale podle me docalo dobre pretocení... Jinak ten Geinward bude urcite good ale dneska uz bych spise koupil Radlo 9500Pro ;D
Jo Radeon 9500PRO je naprosto špičková karta,jenomže rozdíl přes 2500,- kaček za to "zatím" nestojí.
no mozna by ses divil, ale mam nePRO verzi radeonu 9500 a myslim, ze ten rozdil za to stoji a kdyz se podivas, na kolik sla pretaktovat... tak ma neco do sebe, tim netvrdim, ze Ti200 je spatna... :idea:
No,ja si myslim,ze prumerne pretocena GF3Ti 200 s kombinaci s rozumnym procesorem staci na fsechny dnesni hry,tak proc vrazet prachy do neceho jinyho ;DCitace:
Původně odeslal Rabban
2Rabban:Kolik mas v 3D Marku 2001 a 2003??Chci vedet,jak si ten Radek stoji oproti Gf4Ti
Vsak mame tu aj GF4 Ti4200, ktora ma celkom slusnu cenu a ma velmy dobry vykon, ale do mojho pocitaca je zbytocna, preto uvazujem o Ti200, co sa vsak zhana dost tazko.
No já nepopírám,že R9500 je špatná karta. Naopak,myslím že je to hodně dobrá karta,jenomže cena nad 5000,- je pro mě prostě moc a myslím,že ani nemá smysl. Až mě přestane stačit můr R9100,tak už bude ta 9500 stát zase těch 2500,- a za 2000,- prodám toho R9100. A navíc,pokud bych chtěl do karty dát kolem těch 5000,-,tak bych asi zvažoval spíš GF4 Ti 4200. Tu taky přetočíš na 4600 a možná ještě víš. Myslím,že ATI cenu R9500 (ne pro) trochu nadsadila.Citace:
Původně odeslal Rabban
JJ,je to kapku predrazeny.Sice ma podporu DX9 atd.,ale GF4Ti 4200 se mi v pomeru cena-vykon zda lepsi.Ta podle me je dnes nejvyhodnejsi kartou v pomeru cena vykon,po R9100 samozrejme ;DCitace:
Původně odeslal Noxx
BTW:ale pochybuju o tom,ze az bude 9500 stat 2500Kc,ze 9100 prodas za 2000 :wink:
No jo,tak možná o trošku míň,ale každopádně tu 9500 budu mít s příplatkem tak 1000 - 1500, což na novou kartu je slušná cena ne? Prostě: No neber to :lol:
No tak to je jina ;DCitace:
Původně odeslal Noxx
to pret:
Gainward GF3 Ti200 kupis v Sofose (www.sofos.sk), cca. 3800,- bez DPH
Kde na ty ceny na tom Slovensku chodíte? To je strašná pálka.Nebylo by výhodnější zajet si pro ni k nám a ještě by vám vrátili DPH. Takže by vás vyšla na nějakých 2400,-Citace:
Původně odeslal a4000
to noxx:
mas pravdu, oproti cenam v Cechach to je drahe :-(
z Bratislavy sa mozno oplati "skocit" napr. do Brna, ale z vychodu republiky to je horsie, nehovoriac o pripadnej reklamacii :-(
Můžete přijet i do Ostravy, v v PROce ji mají za 2500Kč. Bez DPH
Mimochodem myslíže, že má smysl vyměnit moji kartu za Ti200 od GAINWARD???
Nemá,nic by sis nepomohl. Jsou výkonově totožné karty.R8500 je o něco výkonnější,ale GF3 to kompenzuje vynikajícím taktováním. Zůstaň klidně u toho co máš :DCitace:
Původně odeslal DK
Podle mě se oplati kupovat GF3(dx8) těm kteří maji GF2 a ještě ji dobře prodaji jako ja!Prodal jsem GF2Ti za 2K a koupil Gainwarda GF3Ti 200 za 3K za levný peníz mám hodně muziky............všechny současné hry jedou v poho :wink: :wink:
Viem ... videl som ten cennik, ale zda sa mi ta cena priliz vysoka.Citace:
Původně odeslal a4000
No a to si to nemuzes nechat poslat z CR tu graf. ????
Ten R8500LE nema smysl menit zbytecne starosti kvuli nicemu .
A k te 9500Pro taky oni uvazuji ale az za hodne dlouho protoze ted by to byla zbytecne velka investice ,takze pokud nemusim tak nemenim a graf.kartu tak max do 3500,- ;D
V pohode ji pretaktujes na Ti 500... mel ji kamos a dal s ni dost velkej bordel... a dostal ji na dvojnasobek frekvenci.... ale me modded chlazeni... ;o(
Opravdu dvojnasobek ???To jako z pameti dostal 900mhz :lol: :lol: :wink: Nebo sem to spatne pochopil???Citace:
Původně odeslal Killer[SH
tak to je drson jestli dvojnasobek tak to je drson!? :wink:Citace:
Původně odeslal Killer[SH
Mrknete na moje OC. A je to noname za stejnou cenu jako Inno.
NO ale to neni presne dvojansobek ;D ;D ;D ;D ne vpohode ja ji mam taky pekne pretocenou ale dvojansobek to je blbost !!!!!! to by byla vic jak TI 4800!!!!! ;D
Ve mnoha prispevcich vsichni pisou OC stable a OC max. Zajimalo by me, jak hodnotite variantu "stable" a "max". Rozumne se mi zda pouziti programu Atrifact tester 5. To je pro variantu stable. Ale nenapada me,podle ceho hodnotite variantu MAX? To se jako zkousi navysovat frekvence az do uplneho zatuhnuti?A k cemu to je? :?:
Cau, jak je mozny, ze mate ty pameti tak vysoko? Ja se u svy karty GF3 Ti200 od MSI dostanu na max 472 a pak uz to hazi artefakty a po delsim zahrati to tuhne.