Re: Prosba o radu - domaci "jukebox"
Prave hlavne kvuli tomu 2,5" HDD a nizke cene. Novej se prodava za sileny penize, ale jetej se da sehnat myslim celkem vyhodne. A hlavne - koupil bych treba Creative DAP Jukebox (na inzerat jsem ted videl za 2500) a vymenil disk, jenze - protoze ma firmware na disku, tak se musi clonovat image a pry to s sebou nese problemy, ne kazdymu to funguje, a kdyz, tak treba alokuje jenom 6GB (coz je standardni velikost disku v DAPu). U Xclefu neni s vymenou disku zadny problem a to se pocita :) Samozrejme se nebranim jine znacce, ale nic mi neprijde tak vyhodny.
Jinak akumulator me netrapi, bude to asi drtivou vetsinu casu v kolibce, i kdyz kdyby prehravac nebyl moc velkej, tak se mnou bude asi i na cestach.
a co třeba nějaké PDA? neexistuje model, který zvládá USB zařízení? popřípadě opravdu velkokapacitní karty?
USB zarizeni nektery zvladaji, ale neutahne to ani 2,5" disk, musel bych mit externi napajeni, coz mi neprijde jako moc elegantni reseni a ani cenove by to nebylo zrovna dobry. V tomhle ohledu drtive vyhrava Xclef :) Nicmene mozna budu prodavat monitor a porizovat LCD, pak by mi nevadil ani klasicky stolni DVD player, zatim je vse ve hvezdach, shanim ted praci a zaridim se podle toho, jestli nejakou sezenu/kolik vydelam. Diky vsem :)
Citace:
Původně odeslal
Wohmatak
Tak jeste jina nadeje, zkusim nekde sehnat Xclef HD-500... Ale moc se neprodava uz ani jetej :\
napr : http://www.inzeraty.sk/EL/show?sc=1&id=493889
tak jestli chces aby to zabralo malo mista koupil bych postarsi PDA (zrovna prodavam jedno v bazaci s 4GB SD) to bych pripojil do site. Pokud by 4GB nestacili a menit karty by se ti nechtelo dela se jedno Fujitsu Siemens PDA s USBckem ale disk by musel mi externi napajeni (coz by ale taky nemel byt takovy problem)
nebo proste nejaky stary notebook ? tichy nic nezere menu-lcd odklopis kdy potrebujes dokonce i nejaky IR dalkac se k tomu da zbastlit.