No tak to je paraaaada !! Uf tak to sa zajtra zbehnem popozerat po obchodoch ci nievo take tu nemame aj my ale to pochybujem !
Printable View
No tak to je paraaaada !! Uf tak to sa zajtra zbehnem popozerat po obchodoch ci nievo take tu nemame aj my ale to pochybujem !
To JIUHB oznacenie jasne vypoveda ze sa jedna o B0, totiz to posledne B-cko urcuje JUIHB, a JUICB, ale tie CBcka su asi o 100 MHz horsie ako HBcka.Citace:
Původně odeslal drake
A sakra.... :evil: Nekoupi nekdo XP1700+ B0 2130Mhz@1,7V ??? ;D
A za kolik??
2drake: hod sem nejaky vysledky
jee tak to jsem zvedav prave jsem si dnes prinesl ten samy procak a myslel jsem ze je to A0 kvuli tomu L.
no takze za mmtik jdu vesele zkouset sem zvedav jak to dopadne.dam pak vedet ;D
Pokud prijdou tak bych si taky jeden vzal!.....pls
bud to si vezmu darke od tebe jeden , a nebo dejte nekdo vedet az to bude tak nejak bezne k mani 8-)
Hele, a nemuzou to bejt ty prociky, co mely bejt min "topici" ???
Pamatuju se, ze se o tom psalo, ale prej mely bejt jenom v asii ci co. Nejaka serie, co mela vyzarovat mensi teplo, tzn. mensi voltage.
Výsledky pošlu co nejdřív Gabovi ať je zveřejní buď dnes večer nebo zítra odpoledne
Jinak dnes jsem si přines titana ttc-cu5tb a volcano9 od thermaltejku tak skusim jestli ta teplota nepujde níž a nerozchodím to stabilně na 2,5Ghz
A co takhle priznat, kde jsi je nakoupil, nebo je to tak tajny...? ;D
tak mi to zatim chodi na 200x12 2400 MHz pri 1.8v
CPU multimedia 13391/14277
ale pece to jak svine :eek:
Tak jsem si dnes koupil taky jeden kousek a po 1/2-denim zahoreni mi na default voltaz jede na 2300Mhz. Nemam ovsem desku ktera by potporovala zmenu voltaze. Nevi nekdo co s tim?
KDE TO KUPUJETE?
To bych taky rád věděl. :wink:Citace:
Původně odeslal -=Ondra=-
Docela bych bral 2300 na 1,5v!!
WOW :o to vypada na vazne RULERZni kousky :!:
tak je skuste poradne potrapit!
verim ze byste mohli prekonat i muj :wink:
http://www.sweb.cz/khan-data/CPUmark99.jpg
A stale nikdo nerekne, kde rostou... ;D
To si ten "zdroj" nechavate na semeno? ;D ;D
JA chci takz.... Asije chtej koupit a tadz prodavat a pridat si k tomu BAKSIS :D ??? ;D :evil: :roll: :wink:
ja ho mam od drakea, rikal tu ze jich bude mit cely plato :arrow:
K nastvani.... ;D ;D
Ja bych chtel taky jeden kousek ;D
V CC JE MAJ!!!
http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...0&AuxiliaryID=
:eek: :eek: :drool:
Teď už jen podniknout nájezd na CC. ;D :smoke: :P :drool: