Stejne si myslim ze je lepsi vzit variantu economy, ktera nema na bocnici tu silenost(25 cm vrtulnik) a za usetreny penize si muzete koupit fany dle vlastniho vyberu....)
Printable View
Stejne si myslim ze je lepsi vzit variantu economy, ktera nema na bocnici tu silenost(25 cm vrtulnik) a za usetreny penize si muzete koupit fany dle vlastniho vyberu....)
Nemyslim si ze je lepsi economy mam doma uz mesic Value Edition. Mel jsem velky strach ze bude ramusit ten bocni vetrak ale neni to tak. Je pekne potichu, jedine co dela peknej randal je predni vetrak od Sharkoonu(byl soucasti bedny) ktery je modre posviceny a toci se na maximalni otacky a pekne rve .Skusim mu skorydovat otacku pokud to pujde jinak pujde ven a namotuji nejaky ARCTIC-COOLING.
Nebo mi nekdo poradi ktery 120 mm fan by mohl byt dobry a nejlepe s regulaci otacek ;D
ten 25cm vetrak v bocnici je celkem dobrej, sice je to hroznej lapac prachu ale ze by byl hlucnej se rict neda.. ted sem videl prodavat i Rebel 12, jeste se mi sice nedostala do ruk ale ma par zmen coz je ulozeni zdroje, desky apod. :)
jasny, tak tady: http://barbone.cz/index.asp?skod=&sn...&submit=Hledej