Ja by som bral 64 MB plen postacujuca!!!
Printable View
Ja by som bral 64 MB plen postacujuca!!!
kua ale ktoru presne ?? tam su tushim dve :((
MadCap
Tam je iba jedna 9100 s 64 MB Saphire!!! Ta druha ma 128 MB!!!
Kejml nove ovladace by to mali spojazdnit. Ja ovladace z doprovodneho CD ani neinstalujem, rovno stahujem z netu.
Potom daj vediet ci to slape.
Aspon mas skusenost (a kamarat ties) aky bordel moze porobit zastarala grafika :-)))
Mimochodem mě IGI2 šlapala i na Catalystech 3.1, fakt je, že po nainstalování 3.2 mě na mé atince skočil výkon nahoru asi o 15%, což je docela dost (podotýkám, že v 3D Marku 2001, v 2003 o asi 20%)
Táák přátelé, hotovo ... už to šlape jako švýcarské hodinky. Nainstaloval jsem catalyst 3.2 a I.G.I. 2 valí naprosto nádherně. A to dokonce všechno na FULL a ještě s 2x antialiasingem a trilinearem. Bože !!! Jááá chci takýýý :D :D
Děkuji všem za rady a za pomoc, kterou jste mi poskytli. Tímto považuju tento příspěvek za uzavřený.
:idea: Moje rada je prostá. Na vině není grafika, ale drivery! Nainstaluj si Intel Aplication Accelerator (Je ke stáhnutí na www.intel.com nejlépe verzi 2,22) a hlavně si nezapoměň nainstalovat ovladače na chipset!!! Dost důležitý. Dál ještě pokud vše toto máš správně, tak zkus jestli nejsou překřížený IRQ, nebo DMA. Hlavně grafika a AGP slot. A jestli máš primari VGA AGP a ne PCI. Taky Jestli nemáš AGP na manual a to 2x Pak dej buď auto, nebo 4x. Ale lepší grafika opravdu pomůže to je fakt. GF2 je již trochu zastaralá. Já osobně doporučuju GF4 MX 420, která jde sehnat i za 2000,- s DPH. Pokud by ti to stále nešlo, zašli mi na mail výpis dxdiag (juware@tiscali.cz)
Thread je sice uzavrety, ale toto je skvele doporucenie :-) MX 420 ... hahahaCitace:
Původně odeslal spiro
Tak Geforce 4 MX by som tam nedal, Gef 2 je naozaj trosku starsia, ale verzia Ti sa mu oplati viacej ako Geforce 4 MX:)) MX je len prostriedok ako z uzivatelov vytrieskat money. Je vidiet, ze si na foru momerne novy :)) to prejde..:)
Vítaj medzi ATINÁKAMI :smoke: (medzi večnými fajnšmejkry) 8-)Citace:
Původně odeslal Kejml
Nevěděl jsem jak je na tom s financema. Jinak bych mu klidně poradil silnější.