Mě se jako nejlepší jeví Macromedia Dreamweaver... Je to sice WYSIWYG, ale dá se vypnout a pracovat s kódem... A potom ještě Homesite a na rychlý ůpravy buď klasickej Notepad, nebo PSPad...
Printable View
Mě se jako nejlepší jeví Macromedia Dreamweaver... Je to sice WYSIWYG, ale dá se vypnout a pracovat s kódem... A potom ještě Homesite a na rychlý ůpravy buď klasickej Notepad, nebo PSPad...
pres 10 let homesite...
PSPAD, je free a na mene rozsahle www plne dostacujici
To sice ano, ale kdyz jsem se na nej onehda dival, nemel intellisense. :-(
Notepad ++ , jinak na overeni toho jak web vypada v ruznych prohlizecich existuje vyborny nastroj: http://browsershots.org, akorat doporucuju zaskrtnout jen par hlavnich prohlizecu, jinak by ste se asi nedockali toho nez se tam ty screeny objevi ;)
Nově používám Netbeans 6.5 s podporou PHP (už teda od Milestone 1). Má to ještě chybky, ale rozhodně se nedá říct, že by to byl špatný produkt.
Navíc je to free.
Taky přidám svoji trošku do mlýna.
Weby dělám asi 6 let a většinu té doby jsem používal obyčejný NOTEPAD. Nicméně časem jsem začal zkoušet i jiné alternativy, zalíbil se mi NOTEPAD++ se záložkami, které jsem se naučil a začal využívat teprve ve firefoxu a zde. Takže jsem u něj nakonec zůstal, nelituju a mohu jen doporučit. Kromě záložek používám zvýraznění syntaxe různých programovacích jazyků, konvertování mezi ANSI/UTF8, nebo výbornou FTP synchronizaci.
Zdravi pro vsechny po letech! :)
Musim se primluvit za Notepad++. Oproti PSPadu ma i automaticke doplnovani a nema zbytecne preplacanou konfiguraci.
Ja stale nedam dopustit na PSpad, ma doplnovani syntaxe a jde dobre nastavit k obrazu svemu :)
Ja Vim.
Protoze ted delam nekolik vetsich veci (hodne objektove) tak jsem byl nucen jit do neceho vetsiho a zvolil jsem Eclipse+PDT a na velke projekty je to supr.
Ale je to precijen uz pro velke kluky, dlouho startuje ale zbrane ma slusne.
Pro veci, ktere nejsou tolik objektove, jsem porad u PSPadu.