Re: Vodník+skříň->Thermaltake VE2000BWS
Citace:
Původně odeslal
Ballnazzar
ja sem si to cetl ale jeste sem tu novou revizi nevidel, ale to nic nemeni na faktu ze Viscool je odflaknutej ..
proste nikomu bych ho rozhodne nedoporucil ke koupi, je mi jasne ze je levnej a pro plno lidi vyhodna volba ale udelali by lepe kdyby si priplatily a koupili neco jineho at uz alphacool u nas nebo neco lepsiho ze zahranici napr. neco od Swiftechu ..
a zaver o Viscoolu mam jasnej od doby kdy sem ten blok videl takze rozhodne jej menit nebudu, ona ta levna vyroba se musi nekde odrazit a de to videt na kvalite provedeni
je mozne ze nejake kousky sou dobre vyfrezovany ale nakup tehle bloku je sazba do loterie, muzes mit pekne vyrobeny blok a taky pekne odflaknutej ..
Trpis dost zavaznym problemom a to predsudkami. Niekde si nieco precitas a ako kazda BFU to budes omielat dokolecka dokola ... rovnaka pesnicka, pritom si to ani v ruke nemal , nevidel ani netestoval ani tym nic nechladil. Takych to ludi fakt nemam rad. Nadavat a hadzat spinu vsade kde sa to len da dokaze kazdy. Dokazal by si to snad lepsie ???
Pocuj co keby si uz prestal pitchovat a pockal na realne testy odomna vcetne fotiek kvality odpracovania ;)
To ze v minulosti bol problem s kvalitou nepopieram ..kazdy sme nejako zacinali ... sak to poznas. Dost investovali do novej technologie a podla co som videl to bude stat za to :cool:
Tymi kecmi jak to bolo zle a nejaka ta loteria ..fakt pockaj a uvidis ... :rolleyes:
Jo a davaju zaruku 5 rokov na kvalitu .... ked sa nebude nieco pacit posles z5 a poslu ti nove ... ;D
Citace:
Původně odeslal
Sharker
Pocuj co keby si uz prestal pitchovat a pockal na realne testy odomna vcetne fotiek kvality odpracovania ;)
To ze v minulosti bol problem s kvalitou nepopieram ..kazdy sme nejako zacinali ... sak to poznas. Dost investovali do novej technologie a podla co som videl to bude stat za to :cool:
Tymi kecmi jak to bolo zle a nejaka ta loteria ..fakt pockaj a uvidis ... :rolleyes:
a co kdyby ses uklidnil, ja se k tobe chovam slusne a nenavazim se do tebe.
A to ze Viscool mel/ma otresnou kvalitu je pravda a proto tu rikam ze at si radeji priplati a koupi osvedcenou znacku s dobrou kvalitou a budou spokojeni a nebudou resit problemy, taky sem udelal podobnou chybu a koupil sem levnej blok ted uz vim ze bylo lepsi 300 kc priplatit a mel bych klid ..
Zase ma nejaky dement co sa ani podpisat nevie okarmoval :cry:
Citace:
27.05.2007 10:19 a ty by ses mohl taky uklidnit, navic kdyz sam mas D-fuzion
A co ked mam :rolleyes:
To nemozem mat v druhom pc Viscool Blok ???
Inteligencia niektorych ludi na tomto fore mi fakt pripada ....
Skoda slov zbytocne sa rozpisovat. :-(
Koncim s OT nema to vyznam .. ked bude test hotovy vsetkym sockam snad uz drzky sklapnu ... :-D
Až tu bude verze s plastovým topem, tak se o ní můžeme bavit.Zatím tu není.
K tomu testu na overclockers, víš co vlastně znamená c/w ?
Navíc se to testovalo na malým jádře. Jakej bude rozdíl v reálu, na velkým jádře ?Viscool bude sice o něco lepší, ale tak šílený to nebude.
Neříkám že Viscool je špatnej, jen má problémy s kvalitou, a navíc je použitej hliník - zatím.Až nebude a bude udělanej kvalitně tak to bude supr.Ale momentálně je EK špička co se kvality týče, a Viscool se rovnat nemůže.
P.S:Trochu se tu zkuste uklidnit, myslím že slova jako dmenet, nebo předraženej šmejd sem absolutně nepatří.
a DOST bolo kecov mimo temy! ked si chcete tlachat o (ne)kvalite viscool, zalozte si thread! Odpuste si prosim aj absolutisticke vyjadrenia, lebo to dost pripomina nejakeho ignoranta s inicialami RH ...
P.S.> bez urazky ale "test" od uzivatela "Sharkerk" je/bude len dalsia sukromna oda na vlastneny produkt, ostatne ako vacsina takych "blog like" recenzii jedineho produktu
P.S.2.> http://www.aqua-computer.de/e_content/e_cpukuehler.htm cuplex XT som mal v ruke (nie v kompe) a prisiel mne velmi dobry, kvalitou aj konstrukciou