Re: NTB Dell Inspiron 6400. Poradte pls
Citace:
Původně odeslal
frelichl
Právě HEL80 jsem měl v ruce a připadal mi ještě o dost horší než asus/acer v podobné cenové relaci (ta konfigurace HEL80 stála něco přes 20 tisíc). Možná extra špatnej kus, u téhle "značky" bych se ostatně nedivil, kdyby byl vyloženě každej kus originál.
No pokud primo srovnas zpracovani treba tveho nc4200, je to u notebooku techto znacek a vyrobni rady vzdy prusvih, nicmene jak stale opakovano, je to o zpusobu pouziti a narocnosti usera.
Kupoval jsem ted nedavno 2x Acer 5tkove rady (v cenovce cca. 20-25kkc) a byl jsem pomerne prijemne prekvapen, ze zpracovani je v takove urovni, kdy jako stolni notebooky myslim budou oba chodit bez problemu, pokud na notebooky nebude cinen extremni narok na mechanicke namahani pri caste preprave atd.
Jinak VBI - je to skladacka z sasi a soucastek zde zminenych vyrobcu, takze se na to taky tak musi koukat, co kus to skutecne relativne original dle nakonfigurovani a konretniho typu a tak bych to taky bral :)
Re: NTB Dell Inspiron 6400? Poradte PLS
Co rikate na Fujitsu-siemens AMILO Pi 1536?
● Microsoft® Windows® Vista Home Premium
● Intel® Pentium® Core 2 Duo T5500 Processor
● 1024MB DDR2
● 120 GB SATA hard drive 5400 rpm
● 15.4” TFT WXGA CrystalView Widescreen
● ATI Mobility Radeon™ X1400 Graphics
● 128 MB dedicated video memory, up to 512 MB
Hypermemory
● Stereo Speakers
● IEEE 1394 Interface
● DVD Writer Multi Format (+/-R +/-RW) Double Layer
● Intel® PRO/Wireless 3945ABG - 802.11 a/b/g
● Card Reader (4 in 1) (SD, Memory Stick, Memory
Stick Pro, Multimedia Card)
tady mas na nej recenzi, vybrat si notas ale musis sam :)
jake treba mate zkusenosti se Sony laptopama? Treba tenhle - http://www.shoplaptop.co.uk/pp/Sony_...AIO_FE41E.html ... diky
Sony je obecně velmi slušné - solidní zpracování, obvykle výborné displeje a v ceně spousta softwaru.
Boze...strasne se mi libi
Citace:
Původně odeslal
Martin3
Viz. podpis ... Jsem celkem spokojený, ale boky nedisplejové části vržou... A teď začala zlobit pravá část mezerníku, takže půjde na reklamaci. Pokud odmyslím vrzání, je OK. Pokud tedy nemluvím o tom *** lesklém displeji, ale co nadělám...