No nediv se, ze ti to na 2GHz nenabehne kdyz strop je nekde kolem 1.8GHz. 12x166 jsou 2GHz coz je 2400+. Tvoje Palomino 1900+ ma frekvenci 1.6GHz defaultne.Citace:
Původně odeslal neo.net
Printable View
No nediv se, ze ti to na 2GHz nenabehne kdyz strop je nekde kolem 1.8GHz. 12x166 jsou 2GHz coz je 2400+. Tvoje Palomino 1900+ ma frekvenci 1.6GHz defaultne.Citace:
Původně odeslal neo.net
mam taky AGOYU 1700+ a zatim jedu na FSB170 ( ASUS AV7266 - Shit ) - neodemcenyCitace:
Původně odeslal eraser
Co se týče FSB na Palominu, fantazii se meze nekladou. Já max. POSTnul (s Kingmax DDR333) na 215MHz, stabilně jedu na 195 s Kingston DDR333,ale neměl jsem zatím možnost taktit dál, protože mi odešla deska.
Ja to dneska všade vytrubujem, tak to vytrúbim aj sem. Po uspesnom vddmode a unlocku ide 205x8,5. Isiel aj na 210, ale to ež sa sekal. Dosiahol strop celkovej freq. Ešte som nemal dosť času na otest. dalších možností. Pre FSB sú vždy limitom doska(delička) a pamate.
Tak mi vcera prisel lak a vodemknul jse ho.
Docela me to nasvalo,protoze mi jde FSB jen 153.Najede sice i na 156,ale to uz nevemou wokna.
Zkousel jsem casovani pameti a nemelo to vliv.Pridal jsem jim napeti na 2.7V, ale vejs jak 153 jsem se nedostal.
Pritom nasobic jsem dal na 11.5.
Tady mi uz asi nic nepomuze co? :?:
Zkus nasobic jeste snizit a dat tam rovnou 166Mhz a nechat to najet.Pak muzes nasobic zase pomalu zvysovat a uvidis kam se dostanes.166Mhz je oficialni frekvence a kdyz ji nastavis,tak nemas nic jineho pretaktovaneho,kdyz das jinou,tak ti to nemusi zvladat treba zvukovka nebo cokoliv jineho a tuhne to.Citace:
Původně odeslal Maxim
Ja mel ten samy problem,ze jsem ho nedostal na 158Mhz,ale jak jsem dal 166Mhz tak to jelo. :D
Na KT266A není dělička 1/5, takže 166 mu nepomůže :?Citace:
Původně odeslal kuris
Lidicky pomoc
Ja to sice vodemknul ,ale jdou mi jen cely nasobice.Dam treba 11,5 a bezi na 11 atd.
Delal jsem to dvakrat a vzdycky stejne.
Nemuze to bejt tim ze jsem si nedelal tezkou hlavu s ucpavanim tech der po laseru?Dal jsem tam sice sekundak ,ale pak jsem to nekolikrat cistil lihem a tak mu ted tolik neverim.
Zajimavy je , ze jsem lak pujcil kamosovi a ten mel pri odemykani palomina XP1600 stejny problemy
Odemykat, odemykat, odemykat a odemykat. Mně se to podařilo až napoosmý...Citace:
Původně odeslal Maxim