Re: jakou TICHOU klavesnici
Taky pouzivam logitech ultraX (diky doporuceni tady na foru) a spokojenost.
Co se tyka tlacitek navic, stejnak pouzivat hot keyboard, ktery krome nastaveni klavesnic ( mam win+F na firefox, win+S na salamander a pak se divim na jinych pocitacich, proc to nefunguje.. :) ) umi i emulaci klavesnice. (sikovne na automaticke prihlaseni...)
Dinovo je docela fajn... jen ta vaha... :-(
Citace:
Původně odeslal
PetrT
Ja mam dve UltraX Media s
timto rozlozenim a dle teto fotky je Premium stejna (jen ma jine obrazky u medialnich tlacitek). Jinak ticha moc neni - aspon pri rychlem psani...
Musím souhlasit, až tak moc tichá zrovna není (mám premium,medium se uz asi sehnat nedá)...a jednu dobu mi moc nefungovala klávesa s "tečkou", musela se zmáčknout přesně uprostřed...ale teď je ok, takže snad jenom nějaký bordel :)
Tak jsem byl dneska cosi řešit v Mironetu a dostal jsem DBP na krimpovací kleště, tak jsem vzal Genius SlimStar za lidových 240kč.
Mám jednu i v práci a tahle, co jsem koupil, je výrazně tišší - má měkčí zdvih.
A teď žebříček "tichosti" z toho, co mám doma:
(nejhlučnější)
1. Dell ( http://www.protectcovers.com/images2...board_8115.jpg )
2. Dolbyovka ( https://s.hostingprod.com/@www.pcpla..._blksilver.jpg )
3. NB Fujitsu Siemens E8310
4. Genius SlimStar
5. IBM ThinkPad T40
(nejtišší)
Tu DELL mam v praci, strasna nieco , to prehluci aj zbijacku. Ta Genius vyzera neuveritelne dobre, povedal by som sexy :D Tu steeeeeem ;)
Citace:
Původně odeslal
Marty
Tak jsem byl dneska cosi řešit v Mironetu a dostal jsem DBP na krimpovací kleště, tak jsem vzal
Genius SlimStar za lidových 240kč.
Mám jednu i v práci a tahle, co jsem koupil, je výrazně tišší - má měkčí zdvih.
A teď žebříček "tichosti" z toho, co mám doma:
Ta SlimStarka me prekvapuje, mel jsem ji dva mesice a byla hlucnejsi jak rok stara UltraX. I Dolbyovka byla tissi. Toho Della mame v praci u novych sestav a hlucnost tam neresim, ale to provedeni (auuuu :-( ).
Citace:
Původně odeslal
AjsTi
Tu DELL mam v praci, strasna nieco , to prehluci aj zbijacku. Ta Genius vyzera neuveritelne dobre, povedal by som sexy :D Tu steeeeeem ;)
yo, je fine, ale trosku mi vadi, ze ta lista nahore (kolem tech mutlimedia klaves) je leskej... nemusel by byt :)
S tou hlucnosti to bude asi od kusu/serie... njn, genius :)
V Mironetu UltraXku neměli skladem, tak jsem vzal tuhle no..