Prehravanie MP3 zvladne aj Pentium 75 ;D ale velmi sa pri tom robit neda. Na mojom notebooku s P150 je to uplna pohodicka :-)
Printable View
Prehravanie MP3 zvladne aj Pentium 75 ;D ale velmi sa pri tom robit neda. Na mojom notebooku s P150 je to uplna pohodicka :-)
no pac ja to potrebuju do jukeboxu a chci neco malyho s malou spotrebou. jen sem se bal aby to nebyla vazne nejaka sra.ka...Citace:
Původně odeslal Rainbow
nejaky problemy s tim nejsou?
Pokuď se vrátím do starých dob tak jsem mp3 přehrával na AMD486DX2 66MHz@80MHz a bez potíží, ale měl jsem tam 24MB Ram, ale i na defaul to šlo.Citace:
Původně odeslal Rainbow
486ka pod 100MHz s tym ma dost velke problemy... Pamatam si, ze som musel znizovat kvalitu dekodovania, aby to fungovalo (DX2/66).
Ta VIA C3 s tym nemoze mat ziadne problemy, aj keby to bol uplne najvacsi shit - patrilo by sa, aby to malo vykon vacsi ako 486 ;D
no, momentalne je na trhu viac verzii. je jasne, ze via procesory pobezia najlepsie vo via epia doskach, tak budem hovorit len o nich :
na divx prehravanie sa starsia ako m10000 (1ghz) neoplati kupit. konecne ma 266mhz zbernicu, mpeg2 hw dekoder a nehemiah procesor. toto vsetko dava dost vykonu, aby sa dali pozerat filmy tahane napr z lanky. na starsom gigaherzi (ezra jadro) to neslo, o taktoch pod 1 giga plati podobne, dokonca aj dvd kvalita hapruje.
a k tym hram. momentalne via vypusta hernu konzolu!!!! zalozenu na nehemiah procesore. takt je 1,4ghz, zbernica 400mhz a je tam s3 unichrome grafika. takze aj hry sa BUDU dat hrat na via procaku...
Grafika je DELTACHROME. http://www.via.com.tw/en/VInternet/gloryplatform.jspCitace:
Původně odeslal drobcheck
Jinak by to bylo moc pomalý. VS2.0 a PS2.0 mu tu práci dost odlehčí a když vezmeme fakt, že to poběží na PALu, bude to rychlý dost. A když se to nepovede, alespoň to bude good mašinka na přehrávání DVD a Divx ;D