Re: LCD 20 Wide/4:3 na Hry
Já koupil tenhle tejden Samsunga 215TW a zatím spokojenost...byla to teda docela změna, ale už začínám objevovat výhody widu, ikdyž jsem chtěl původně normál.... když máš v hledáčku 20tky za 11-14k, tak proč nevemeš 21" za 12,5k s S-PVA a větší úhlopříčkou?
BTW: jen mě mrzí že mi nejede Fifa07 na 1680×1050...nikde mi zatím neporadili...ani na wideforum. :-(
Citace:
Původně odeslal
Boin
Já koupil tenhle tejden Samsunga 215TW a zatím spokojenost...byla to teda docela změna, ale už začínám objevovat výhody widu, ikdyž jsem chtěl původně normál.... když máš v hledáčku 20tky za 11-14k, tak proč nevemeš 21" za 12,5k s S-PVA a větší úhlopříčkou?
BTW: jen mě mrzí že mi nejede Fifa07 na 1680×1050...nikde mi zatím neporadili...ani na wideforum. :-(
No jak se to vezme byla to nejdrahsi varianta ten NEC za 13.5 a prave pro to jsem hledal nejakou levnejsi variantu ,.... a pak jsem nasel prave toho Samsunga 226BW za cenu kolme 9.5K a mozna ho budu mit jeste levneji a velky je dostatecne papirovou odezvu ma 2MS coz je pro me na hry hodne dulezite ... a samsung ma jedny z nejlepsich obrazovek ...takze na 90% uz jsem se rozhodl ;)
Citace:
Původně odeslal
ja.viper
No jak se to vezme byla to nejdrahsi varianta ten NEC za 13.5 a prave pro to jsem hledal nejakou levnejsi variantu ,.... a pak jsem nasel prave toho Samsunga 226BW za cenu kolme 9.5K a mozna ho budu mit jeste levneji a velky je dostatecne papirovou odezvu ma 2MS coz je pro me na hry hodne dulezite ... a samsung ma jedny z nejlepsich obrazovek ...takze na 90% uz jsem se rozhodl ;)
Ale je to TN a jeste k tomu VELKE TN = jeste horsi kombinace... uhly jsou mizerne a sirka pri wide ti muze zpusobovat, ze na kazde strane uvidis jiny nadech barev.
Taky jsem řešil podobnej problém...ze začátku 20tku...a když jsem se o to zašal pořádně zajímat, tak jsem zjistil že ideální velikost bodu bude mít 21"...a když už se do tho bude dávat docela dost (+- 10k), tak jsem zas nechtěl TN+ technologii...takže mi vyšel tenhle monas....a navíc je to taky Samsung = takže super displej.
Záleží na tobě.... já teda monitor kupuju na delší dobu...
No uz jsem se domluvil s obchodakem ... mam u nej zamluveny jeden z prvni dodavky do CR a cenu mi dal 7900,- bez Dph takze do toho jdu ;)