MadCap> To je možný, já jen vyjadřuju svůj názor, že 1280x1024 na grafiku nebrat (ať už je sebekvalitnější - což vím, protože ho mám) a že wide displej je pravděpodobně lepší :)
Printable View
MadCap> To je možný, já jen vyjadřuju svůj názor, že 1280x1024 na grafiku nebrat (ať už je sebekvalitnější - což vím, protože ho mám) a že wide displej je pravděpodobně lepší :)
a ja som naznacil, ze nie nutne wide, ale proste high-res :) a 20" 4:3 je viacej pixelov ako 20" 16:10 ;) btw. best pracovny setup je 2x 20" 4:3 alebo pri nedostatku penazi sa da zit aj s 1x20" 4:3 + 17" 5:4 ;)
Tak nějak. Mně např. na office práci a spol. vyhovuje 19", ale na grafiku/fotky to není to nejlepší, toolbarů a spol. nepotřebuji nikdy tolik, aby mě to nějak iritovalo, ale prostě 19" má dost velké pixely a to není na grafiku nic super i když je to jen o zvyk (na druhou stranu pokud vyladíte fotky na 19", tak na nich nikdo nenajde na menších pixelech ani chlup, na větších pixelech jsou např. projevy přeostření/halo/atd. líp vidět - byť moc nechápu proč). A souhlas, taky jsem slyšel, že mají např. NEC hrozně špatné podsvícení - možná ano, ale mě nebaví koukat na all-black monitor :) . (aneb pokud problémy s podsvícením nezaznamená člověk při běžné práci, je to úplně jedno - a on je obvykle nezaznamená, protože se zdaleka nejvíc věnuje středu obrazu, stejně jako u televize a dalších zobrazovačů)