Re: BIOSTAR TForce P965PT/Deluxe
Aha to je fajn... ja totiz nakupoval skoro vsechno v bohemce a ty nejnutnejsi veci mam v planu koupit taky u nich... pokud misto urcuje CASE tak se opravdu nebojim, pze 3D Aurora vypada ze by do sebe mohla vcucnout cely muj stary Eurocase :D
Tak 1,38V... hmm to by jeste slo, ale nejdriv zkusim co snese ten muj procak, tedy az ho koupim a to nebude driv nez v kvetnu :confused: Ted me ceka jeste povinne ruceni na moji bestii :) a to schramstne 6,5k... takze na komponenty moc penez nebude, nehlede na to ze v tom dubnu by meli jit core dolu, tak spojim nutne s uzitecnym :) Ja koupil zdroj od Seasonicu S-12ctku, podle recenzi je to fakt dobry zdroj a tichy a myslim ze v Aurore se snad nebude ani tocit, pze ona ma 2*120mm vyfuk...snad tyhle dve veci vydrzi alespon 5let :) Dnes si jdu do DXT pro kulaty 90cm IDE kabel, ten bude ok, stoji 118Kc a myslim ze to je fajn cena, pze vsude jinde jsem sehnal za 170Kc a vic...a to by bylo fakt moc vyhozenych penez jen tak.Na PIXMANII maji dokonce za 83Kc vc. DPH ale to se zase nevyplati kvuli dopravnemu :) No a jeste jsem musel dokoupit zahnute SATA pze aurora ma kolmo polozene HDD...uz se vazne tesim az to bude vse doma a ja zacnu se stavbou, jen ten cas nejak neutika... CPU,BOARD a GK... stezejni veci ktere zatim nemam :cry:
Snad to ale do te doby nedopadne s 965PT jako to je ted s DELUXE ktera nejde vubec nikde sehnat :(
Tak at to vyjde... Drzim pesti! Zeptal bych se jeste, co mas za "bestii" ale to uz by bylo asi za jinou diskuzi!;-)
Loni jsem koupil v Dachau jetou VECTRU Hatch. 10/2001 s nadhernym celohlinikovym ctyrvalcem 2.2 16v 108Kw... motor jako novy, kdyz ho v Autovarsu videli a pak najete KM nikdo nechtel verit...pri 120tis ani kapicka oleje, zadne oroseni atd. musim zatukat :) Ja porad rikam ze vsichni na zapad od nas se k autum chovaji mnohem lepe.Bohuzel v lete se vyskytla nejvetsi nemoc Oplu do roku 2002 a to "umrti" kompresoru klimatizace :confused: oprava by stala cca 6tis a nebo novy kompresor za 15tis a to nejsem blazen.A ted me jeste cekaji silentbloky zadni napravy a vymena oleje... a neveril bys, jezdim predpisove a za 7,8ltr mam prumer...
Hmmm vectru?2,2?! Hmmmm taky tedka resim nejaky novy auto, tak bys mi s tim mohl treba helpnout;-) a ja pomuzu s pocalem!:-) Kdyztak napis pres SZ nejaky ICQ nebo neco... rad bych se te zeptal, jak to chodi pri dovozu atd... dik