Re: Co byste koupili? Samstung 204B vs. 225BW
Citace:
Původně odeslal
Boin
Ono jak jsem četl tu recenzi na světěhardware, tak mě napadlo, že jak jsme se těšili na nového nástupce ...třeba v podobě 216TW...tak je to trochu mimo, protože recenze je z konce září...což asi neni moc dlouhá doba od uvedení na trh a aby do půl roku vyšel novej model asi neni marketingově to ono... navíc když Samsung asi nemá čím lepším by novej model osadil než S-PVA s 8ms...
Takže mě může těšit, že budu mít to nejnovější co je. (alespon na chvíli) :-)
Pokud nema nic lepsiho,tak je to smutne :-)
Jinak je to dosti spekulativni,pac starsi modely 205bw resp. 225bw se napr. na czechcomputeru diskutuji od srpna,resp. od rijna...a uz maji sve nastupce.Zatimco 215tw se probira od kvetna.
Ale to uz je dost drsna teorie...necham toho a pujdu delat neco uzitecneho :-)
zdar
hodne by me zajimaly nazory na 226BW je to jeden z horkych kandidatu .. nema ho uz nahodou nekdo ????
Citace:
Původně odeslal
ja.viper
hodne by me zajimaly nazory na 226BW
osobne ho nemam ale podla testov co som nasiel na nete vyzera naozaj lakavo.
LINK: http://www.google.com/translate?u=ht...&hl=en&ie=UTF8
Boin:
Můžeš mi napsat tvoje osobní postřehy ohledně input lag u 215TW ve hrách?
Uvažuju o něm a tohle je pro mě docela zásadní. Četl jsem, že profil MOVIE input lag téměř eliminuje.
Citace:
Původně odeslal
JEDLATOR
Boin:
Můžeš mi napsat tvoje osobní postřehy ohledně input lag u 215TW ve hrách?
Uvažuju o něm a tohle je pro mě docela zásadní. Četl jsem, že profil MOVIE input lag téměř eliminuje.
Jasně...
Sice teď mam provizorní grafiku, ale ještě se starou jsem zkoušel něco "náročnějšího" hrát... třeba v CoD2 jsem nezaznamenal žádný problém...
Co se týče ostatních her co hraju, tak třeba Fifa 07, která na starší LCD 17tce měla problémy s odezvou a občasnými přechody.... na 21" se chová neprosto bezproblémově...je fakt že jsem ještě žádnou pořádnou 3D řež pořádně nevyzkoušel, ale zatím (už přes týden) jsem velmi spokojen...hlavně podsvícení je perfektní...taky jeden z důvodů proč jsem nebral starší TN+.
MOVIE profil jsem zatím nezkoušel....zatím jsem jsem unešen z wide podání a nějak jsem nepomyslel na další fičurky co mi vylepšej sledování filmů...
Snad jen taková blbost co trochu ruší...a to je I/O tlačítko, které po vypnutí počítače nepřijemně bliká dost výrazným světlem...řeším to tak, že to natvrdo vypnu.
2 Boin> Tak jak to vypada s tou 215tw? Spokojenost? Taky ted resim, jestli si priplatit na 215-ku nebo jit do 22" (samsung/lg/dell)
Spokojenost úplná...
Co se týče 21 a 22" tak jsem vybral 21" protože nebyly skoro žádné modely 22" s S-PVA....jen TN+ ...a navíc 21" mi přijemnou velikost bodu vzhledem ke svému rozlišení... na 20" to bude dost titěrný (někomu může dělat problémy) a na 22" to zas bude dost velký...
Jinak můžu toto LCD jen doporučit, navíc myslím že i slezlo s cenou ....já ho kupoval tuším v únoru za 13,5k v Alfe.
Jinak jestli máš možnost S-PVA ve 22" tak bych nevahál, ale jestli jsou to jen TN+ panely, tak vem 21" S-PVA a budeš to mít jako dobrou investici do budoucna.
EDIT: koukám že v Alfe je už za 12k http://www.alfacomp.cz/php/product.p...200000000009MM