Myslim ze problem vsetkych s Cat3.2 je koli tomu ze pri ATI musite ODINSTALOVAT stary ovladac a az potom nainstalovat novy Cat3.2.
Printable View
Myslim ze problem vsetkych s Cat3.2 je koli tomu ze pri ATI musite ODINSTALOVAT stary ovladac a az potom nainstalovat novy Cat3.2.
mno ked je to tak ze trea odinstalovat stare ta asi preto mam furt problemy s novym cat :) oki tak idem na to ...
Odinstalovat ... nainstalovat a uvidime ...
Idealne je vymazat vsetko co sa tyka ATI aj s registrov a OEMxx.INF z windows\Inf adresara.Citace:
Původně odeslal ZycaR
Tak problem Counter Strike a Catalyst 3.2 me zajima taky. Ja s Catalyst 3.2 CS spustim, ale kdyz ho chci schodit do win, tak se mi to zakousne, takze je to nepouzitelne. Vi nekdo co s tim.
Zkus vypnout FSAA a pustit hru v 640x480.To jsou dvě rady co jsem našel na jiných fórech.Jinak si budeš muset počkat na nové ovladače,které snad vyjdou do 10 dnů.Citace:
Původně odeslal Rici
Diky Mymaku uz jsem to rozchodil, v 3Dmarku 2003 mi to pridalo neco pres 100 bodu, ale zase se mi zda ze v Q3 to ubralo asi 40FPS, ale predtim jsem to testoval na nove nainstalovanym systemu :-)
Je to tak score v 3Dmark03 se mi zvysilo z 4755 na 4926, coz znamena narust o 3,6%. Kazda stovka bodiku dobra, doufam ze brzy porazim hranici 5000. R9700 mam teprve od pondeli tak taktuju postupne :wink:
Viete co sa mi nepaci? Ze tie karty co maju dzivýyž vykon, tak pre nich sa vymyslaju rozne prkotinky, ale zeby niekto vymyslel ako spravit z R9000 takeho R9500... ;D To by som viacej bral.. ;D
Mam jeden skvely navod ako spravit R9500 z R9000.Citace:
Původně odeslal Julo
Step 1: Predat R9000 nahodnemu zaujemcovi.
Step 2: Dolozit par tisic a kupit R9500
Step 3: Nainstalovat a task finished :-)
TimeLorde nevis nahodou jak moc zavisi vykon procesoru na dosazenem score v 3Dmarku03 ?
Napr. kdybys tu svou P4 1.8 misto na 2.9Ghz dal treba jen na tech 1.8... tak kolik bys dostal bodu ?
4950Citace:
Původně odeslal wEnC
Pekne..... jsem se dostal zatim na 5069 pri 375/303, takze s novym procakem mam sanci 5500 taky udělat :wink:
Tak vysoko se nedostaneš,bys musel mít paměti na 350Mhz aspoň.Citace:
Původně odeslal wEnC
No paměti mě tak vysoko nepůjdou mám tam jen shitoidní 3,3ns. Takze bez artefaktu tak 306, ale GPU s vodnikem neni problem jet na 390 i vic... kdyz tam dám hodně studenou vodu ;)Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
tolko f pohode bez artefaktov ?
solidne ... tak to musim poradit kamosovy uvidime co to da (grafana je este v zaruke ;) )