co tim myslis ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
Printable View
co tim myslis ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
nz=není zač ??? :roll:Citace:
Původně odeslal maros000
zas som o daco mudrejsi
co vyzera brutal ?Citace:
Původně odeslal maros000
no preca ten chladic
Huraaa! Tak už mi to šlape! Spočiatku bol problém s dostatočným prítlakom CPU bloku (teplota v biose 45stupnov :D . Dotiahol som skrutku a je to. :idea: Teplota na Durone 600MHz 1,6V je 36 stupňov po 1 hodine prevádzky vo windoze. Nemam zapojene zatial 2x Sunony 12cm. Ohriatu vodu chladi len jeden 8cm ventilátor a kúrenie zo Škodovky. Chladim teda CPU, grafarnu a chipset. Dakujem vsetkym za rady!! ;D ;D
To je dobre len ho sem tam prekontroluj ze ci nekde nekape! ;D
Tak to teda robim! Nejaky ten tyzden mi potrva kym si zvyknem na takuto novinku. Inak Je moja teplota v pohode vzhladom na to že chladím vodou? Duron 600@1076 pri 2,07V (parchant viac ako 1150 MHz nedá ani pri 2,23V) a teplota CPU je pri PRIME95 asi 46-49stupnov. Chapem ze mam takmer 79W odpadoveho tepla, ale aj tak sa mi to zda moc. Diky.Citace:
Původně odeslal maros000
Podla mna pri brutalnom taktovani vela vykonu neziskas dajme tome taktnes na 800 a pri 900 mas iba o velmi malu trosku vykonu viac !
No, to je pravda. Ibaze u mna uz začína pomaly, ale isto poznať každý MHz. Toto by malo byt v pohode (dúfam). Byt brutalistom, tak ho nechám trápiť na 1144MHz pri 2,23V.Citace:
Původně odeslal maros000
To je pravda !!! A co ??? Neuvazujes o kupe noveho procaka???
Už začínam uvažovať, ale zatial celkom v pohode hrávam takmer všetko na 1024, 32bit takže až také akútne to nieje. Nový procák bude na 80% AMD Barton tak okolo 2400+.
Aha !!! Takze cakas Co??? K-7 uz nemaju podla mna velku prespektivu! Skor nove INTEL s 800 FSB to bude daco!!! Ale ja ti nechcem nutit svoj nazor. Lenze aj tak budes musiet kupit novu dosku!!! Tak preco nie INTEL??? :wink:
hej, já myslím, že by 2,3V běhal i na 1,2 Ghz. Já jsem tak ve své době měl 750@1,2 při 2,3V a práve při 2V dala nejvíc 1080Mhz. Myslel, že je to strop, ale chce to přidat přes 2,2V. A neboj se, ten duron vydrží fakt hodně.
Pokud chladíš vodou, tak no problem.
Teda ten můj už je v křemíkovým nebi - ulomil jsem mu růžky :oops: :-( )
pri 2.2 V ani sa necudujem ze je v kremikovom neby!!!
Novu dosku nebudem potrebovat. Nižšie taktované Bertony majú 166FSB (333MHZ) a to moja doska bez problémov zvláda. Nanajvýš prepálim bios. Inak tiež som uvažoval nad Prescottom. Vyzerá zaujímavo, len či bude aj spoľahlivý - nie ako P4 zbadá to vyššie napätie a skape to....Citace:
Původně odeslal maros000
No jo, behá bez problémov aj na 1144MHz, ale kto to uchladí?? :-o Teraz mam teplotu CPU pri 100% zaťažení okolo 48-49stupňov. Ja nechladím len CPU, kúri aj chipset a grafika! Spolu to odhadujem tak na 104W, čo je na 1,6l vody hodne. :eek:Citace:
Původně odeslal Staňour
Podla mna netreba verit kazdej chujovine co napisu mozno sa to moze stat 1 z 1000 a hned je z toho bum a ked odide ATLON tak sa nikto nestazuje ved za tie prachy!!! Co by clovek chcel!!!!
Kedysi som mal Intela, Pentium MMX. Bolo to fajn. ALE potom som stratil dôveru. Odišiel ocov komp (Intel) a ďalším asi 3 spolužiakom tiež, v škole zhorel Celeron 766MHz... A tie P4, na nete je toho veľa. Tak asi čosi na tom bude. Ked som vydel u nás v škole "geniálnu" P4 2,4GHz tak som mal dosť. Prvé som pustil sandru- memory bench. Vytuhol. No, stane sa, možno je len nevyladený. Kuknem teplotu a tam že 61 stupnov! Páni tak to už je niečo! Budem ho ostro sledovať!Citace:
Původně odeslal maros000
nono zeby skapinalo to by som netvrdil .. hlavne je best ze to to vyssie napetie zvacsa nepotrebuje :)Citace:
Původně odeslal Vlado
MadCap
To je pravda . Lenze ked daky EXPERT do toho pusti vela tak potom sa cuduje preco to odislo. Ale nieco uz natom bude no!!! Lenze Keby ludia netaktovali podla mna by sa to nestavalo az tak casto!!! Lenze kazdi chce ziskat kus vykonu za ktory si nezaplatil!!! ;D
mě jen udivuje, že někomu vytekl vodník, sakra co s tim děláte? já používal silikonové hadice a zbytek vždy těsnil dobře...
Tohle je davna historie. To jeste trh s vodniky neexistoval a vse se vyrabelo na koleni. Takze obcas nekde neco vyteklo a vodnik ma dodnes spatnou povest.
A vykopavat mrtvoly neni spravne.